Neler Yeni

SSD KONTROLÜ İÇİN AÇTIM ANLAYAN BAKABİLİRMİ

Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
tevfikhan ekmekci
durumu nedir bir sorun varmıdır testleri yaptım ama hiç bir şey anlamadım

Ekler

• ZCZ.png
    ZCZ.png
    225.7 KB · Hit: 65

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
durumu nedir bir sorun varmıdır testleri yaptım ama hiç bir şey anlamadım
Okuma yazma oranın düşük çıkmış ama sağlık sorunu yok düşük çıkmasının nedeni arka planda çalışan uygulamalar olabilir google vs hepsini kapat ve tekrar testi yap cristaldiskmark testini yap diğer her şeyi kapat

Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
tevfikhan ekmekci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
tamamdır deniyorum şimdi
Okuma yazma oranın düşük çıkmış ama sağlık sorunu yok düşük çıkmasının nedeni arka planda çalışan uygulamalar olabilir google vs hepsini kapat ve tekrar testi yap
Mesaj otomatik birleştirildi:

Okuma yazma oranın düşük çıkmış ama sağlık sorunu yok düşük çıkmasının nedeni arka planda çalışan uygulamalar olabilir google vs hepsini kapat ve tekrar testi yap cristaldiskmark testini yap diğer her şeyi kapat
her şeyi kapatıp tekrar yaptım sonuçlar böyle

Ekler

• asd.png
    asd.png
    1.2 MB · Hit: 49
Son düzenleme:

alperenn01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Alperen Ceylan
Instagram
Alperen.cyln
micron 2200 mtfdhba512tck
Yukarda görmemişim kusura bakma ve hızlar bormalin gerçekten çok altında nerdeyse yarısı kadar aldığınız yer ile görüşüp iade ye yada garantiye verebilirsiniz

Yukarda görmemişim kusura bakma ve hızlar bormalin gerçekten çok altında nerdeyse yarısı kadar aldığınız yer ile görüşüp iade ye yada garantiye verebilirsiniz
Ve zaten yeni aldıysanız sağlığının 100 olması gerekiyor ama sizinki 97

Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
tevfikhan ekmekci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Ve zaten yeni aldıysanız sağlığının 100 olması gerekiyor ama sizinki 97
alalı 1 seneyi geçti 2020 başlarında almıştım laptopu virüsten dolayı bu halde olabilirmi ?

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Format atsam düzelir mi virüsten dolayı olma ihtimali varmı
SSD çok dolu ise biraz boşaltmayı dene 30-40 gb arası boşluk kalmasına özen göster karspersky ve windows defender ile windows taraması yap virüs bulursa temizle. Format attığında düzelme ihtimali kesin değil.

Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
tevfikhan ekmekci
SSD çok dolu ise biraz boşaltmayı dene 30-40 gb arası boşluk kalmasına özen göster karspersky ve windows defender ile windows taraması yap virüs bulursa temizle. Format attığında düzelme ihtimali kesin değil.
Ssd yarısı dolu sadece 200 GB yakın boş yer var Kaspersky indirdim şimdi tam tarama yapıyorum inşallah bundan sonra hallolur

Bu baya uzun sürecek gibi hızın kaçta olması gerekiyor siz söylermisiniz tarama bittikten sonra ona göre bakayım

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Ssd yarısı dolu sadece 200 GB yakın boş yer var Kaspersky indirdim şimdi tam tarama yapıyorum inşallah bundan sonra hallolur

Bu baya uzun sürecek gibi hızın kaçta olması gerekiyor siz söylermisiniz tarama bittikten sonra ona göre bakayım
Okumanın 3000 yazmanın ise 1600 olması gerekiyor tam olmasada ona yakın bir değer lazım.

Top Bottom