Neler Yeni

Ssd mi alayım hdd mi ?

Legolasx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yunus Çifçi
Merhabalar 240 gb ssdim olan bir masaüstü bilgisayarım mevcut ancak başka dahili depolama birimim yok ve ihtiyacım var acaba yeni bir ssdmi almalıyım yoksa hdd mi ? ( öğrenciyim bütçem çokda yüksek değil)

WRİEZ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Ser
Merhabalar 240 gb ssdim olan bir masaüstü bilgisayarım mevcut ancak başka dahili depolama birimim yok ve ihtiyacım var acaba yeni bir ssdmi almalıyım yoksa HDD mi ? ( öğrenciyim bütçem çokda yüksek değil)
Öncelikşe yazdıklarım tamamen benim görüşüm.Şu şekilde 240 gb günümüz oyunları ya da render ve video işleri ile uğraşıyorsanız biraz az kalabiliyor özellikle oyun için bence.Sistemde yer açmaya çalışmak zorunda kalıyorsunuz.Yapabilecekseniz 480 gb ssd yeterli olur bence hayet fakat daha fazla depolama alanı istiyorsanız ve fiyattan biraz saha tasarruf etmek isterseniz hdd ye yönelin.Hız faktörü sizin için ne kadar önemli eğer çok önemli değilse hdd alabilirsiniz bence.Tercih sizin.

AfyYT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Furkan Yıldırım
Merhabalar 240 gb ssdim olan bir masaüstü bilgisayarım mevcut ancak başka dahili depolama birimim yok ve ihtiyacım var acaba yeni bir ssdmi almalıyım yoksa HDD mi ? ( öğrenciyim bütçem çokda yüksek değil)
Bütçe varsa ssd yoksa hdd

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,947
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Oynadığın oyun çoksa 1 TB HDD al. Bende 250 SSD 2 TB HDD var

Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Ali kagan
512 gb lık m2 kullanıyordum yanına seagate in 1 tb lik hdd sini aldım oyunlarda aman aman bi fark olmuyo hdd almani tercih ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,577
Üyeler
167,162
Son üye
pirocann
Top Bottom