Öncelikşe yazdıklarım tamamen benim görüşüm.Şu şekilde 240 gb günümüz oyunları ya da render ve video işleri ile uğraşıyorsanız biraz az kalabiliyor özellikle oyun için bence.Sistemde yer açmaya çalışmak zorunda kalıyorsunuz.Yapabilecekseniz 480 gb ssd yeterli olur bence hayet fakat daha fazla depolama alanı istiyorsanız ve fiyattan biraz saha tasarruf etmek isterseniz hdd ye yönelin.Hız faktörü sizin için ne kadar önemli eğer çok önemli değilse hdd alabilirsiniz bence.Tercih sizin.Merhabalar 240 gb ssdim olan bir masaüstü bilgisayarım mevcut ancak başka dahili depolama birimim yok ve ihtiyacım var acaba yeni bir ssdmi almalıyım yoksa HDD mi ? ( öğrenciyim bütçem çokda yüksek değil)
Bütçe varsa ssd yoksa hddMerhabalar 240 gb ssdim olan bir masaüstü bilgisayarım mevcut ancak başka dahili depolama birimim yok ve ihtiyacım var acaba yeni bir ssdmi almalıyım yoksa HDD mi ? ( öğrenciyim bütçem çokda yüksek değil)
512 gb lık m2 kullanıyordum yanına seagate in 1 tb lik hdd sini aldım oyunlarda aman aman bi fark olmuyo hdd almani tercih ederimMerhabalar 240 gb ssdim olan bir masaüstü bilgisayarım mevcut ancak başka dahili depolama birimim yok ve ihtiyacım var acaba yeni bir ssdmi almalıyım yoksa HDD mi ? ( öğrenciyim bütçem çokda yüksek değil)