Neler Yeni

SSD mi Değiştirmelimiyim?

ibobaran6333

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
432
İsim
ibrahim baran
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır pc toplamaya çalısıyorum hatırlayan olursa belki sanırsam 2 ay önce james doneky 480gb ssd hakkında bi konu açmıstım almalımıyım almamalımıyım diye birçok foruma gruba buraya sordum neredeyse yarı yarıya idi bazıları almamamı onerdi kronik sorunlu dediler bazılar bu modeli alınır LE modeli kornik sorunlu dediler bugün bi arkadaşımla konusuyodum işte pc parçlarını ne alcaksın diye sordu ssd yi dedim işte James Donkey 480gb ssd hemen neden aldın paran boşa gitmiş falan benım içim rahat etmedi tekrardan sormak istiyorum ben pc yi tamamlayamadıgım için deneyemıyorum sizce satıp bütçemi zorlayıp yenı bi ssd alsammı yoksa bunu kullanan arkadaşlar varmı nasıl ne zamandır kullanıyosunuz bi sorun yaşadınızmı benı uzun süreli götürürmü yoksa sadece LE modellermi kronik hatalı bu arada benımkı LE model değil şimdiden yardımlarınız için saolun

ibobaran6333

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
432
İsim
ibrahim baran
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Le olmayanlar sorunlu değil sanırım. Ayrıca sorunlu olsa da dünyanın sonu değil
haklısın cevabın için teşekkürler ilk defa pc aldıgım için sorunsuz kullanmak istiyorum

noyan123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
200
İsim
noyanz12
Kullanmaya devam et bişe olmaz ilerde m2 al direk anakarta tak buda sistemde dursun aynı şekil devam edersin okuma yazması düşse bile depolama olarak dursun sisteminde.

Paveloyd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Paveloyd
O fiyata daha bilindik markaların daha bilindik modelleri satılıyor. Bi' sağlık testi yaparsan iyi olur.

Top Bottom