Performansında etkisi olmaz fakat hdd içinde olan dosyalarda yavaşlık olur 750gblık ssd var m2 yetmiyor bende 1tblık alıcam m2 fakat ne alsam karar veremiyorum sana tavsiyem 1tb m2 al normal bir şey al pahalıda olmaz500gb m2 ssd kullanıyorum. Yer yetmediğinden 1tb m2 ssd al almayı düşünüyorum yoksa 1tb harddiskmi almalıyım ssd alırsam pc nin performansıda artarmı
M2 SSD al hdd alan beynine baktırsın500gb m2 ssd kullanıyorum. Yer yetmediğinden 1tb m2 ssd al almayı düşünüyorum yoksa 1tb harddiskmi almalıyım ssd alırsam pc nin performansıda artarmı
Peki ben ssd alınca eski ssd deki bilgiler oyunlar onlar hepsini yeniden yüklemem gerek demi bilgisayar sıfırlanacak yani bi çare si varmıPerformansında etkisi olmaz fakat hdd içinde olan dosyalarda yavaşlık olur 750gblık ssd var m2 yetmiyor bende 1tblık alıcam m2 fakat ne alsam karar veremiyorum sana tavsiyem 1tb m2 al normal bir şey al pahalıda olmaz
SSD ve m2 ssd farklı depolama birimleri. Okuma ve yazma olarak en hızlısı m2 ssd.Peki ben ssd alınca eski ssd deki bilgiler oyunlar onlar hepsini yeniden yüklemem gerek demi bilgisayar sıfırlanacak yani bi çare si varmı
Eski ssd zaten takılı olmayacak mı ?Peki ben ssd alınca eski ssd deki bilgiler oyunlar onlar hepsini yeniden yüklemem gerek demi bilgisayar sıfırlanacak yani bi çare si varmı
EvetPeki ben ssd alınca eski ssd deki bilgiler oyunlar onlar hepsini yeniden yüklemem gerek demi bilgisayar sıfırlanacak yani bi çare si varmı
ssd almak mantıklı ama söyle sorun var ssd mekanik disk daha pahalı gb göre windows için 512 gb ssd almak daha iyi 2 ci depolama olarak hdd alabalirsin500gb m2 ssd kullanıyorum. Yer yetmediğinden 1tb m2 ssd al almayı düşünüyorum yoksa 1tb harddiskmi almalıyım ssd alırsam pc nin performansıda artarmı
ben 1 tb m2 ssd aldım 6 tb hdd var suanssd almak mantıklı ama söyle sorun var ssd mekanik disk daha pahalı gb göre windows için 512 gb ssd almak daha iyi 2 ci depolama olarak hdd alabalirsin