Neler Yeni

SSD mi SATA mı

Eren2309

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Eren Alp Kıyıcıböle
Evet arkadaşlar sorunun farkındayım tabiiki ssd her açıdan ama benim merak ettiğim ben tek ssd li sistem yaptım yine de sata ssd gerekir mi?

Çakıcı

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
682
İsim
tercan
Evet arkadaşlar sorunun farkındayım tabiiki ssd her açıdan ama benim merak ettiğim ben tek ssd li sistem yaptım yine de sata ssd gerekir mi?
Tek SSD yaptım derkem M2 SSD mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
Ataberk Yayla
Ssdnizin boyutuna ve oynadığınız oyunlara bağlı bu ikiliyi söylerseniz tavsiyede bulunabiliriz.

T3Ke

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
270
İsim
Mehmed Said Ay
Soruyu birazdaha açarmısın düz ssd zaten sata demek ama sata değil diyorsun gerek varmı dediğine göre galiba m.2 almışsın satayı ister al ister alma bir sıkıntı olmaz

Eren2309

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Eren Alp Kıyıcıböle
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tek SSD yaptım derkem M2 SSD mi?
Evet
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar net anlatamamışım kusura bakmayın xpg nin 512gb m.2 ssd si 3400 okuma 2000 yazma ve oyunlar yüksek oyunlar olacak far cry 5 gta metro vs

Çakıcı

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
682
İsim
tercan
Evet
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar net anlatamamışım kusura bakmayın xpg nin 512gb m.2 ssd si 3400 okuma 2000 yazma ve oyunlar yüksek oyunlar olacak far cry 5 gta metro vs
512 GB. ahım şahım bir boyut değil. İmkanın varda SSD veya HDD niye almayasın :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Aytaç KAYIN
Instagram
https://www.instagram.com/itouch2004
Facebook
aytac.kayin
Bence sadece oyun oynuyorsan yada arşiv yapıyorsan SSD yeterli. Ama Video edit, render gibi işler yapıyorsan yüksek hızlı m2 ssd kullanmalısın 2GB yazma - 3GB okuma hızlı gibi. Tabi oyun oynayıp fantazi olsun diyede alabilirsin yüksek hızlı NVMe m2 ssd :)

Eren2309

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Eren Alp Kıyıcıböle
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence sadece oyun oynuyorsan yada arşiv yapıyorsan SSD yeterli. Ama Video edit, render gibi işler yapıyorsan yüksek hızlı m2 ssd kullanmalısın 2GB yazma - 3GB okuma hızlı gibi. Tabi oyun oynayıp fantazi olsun diyede alabilirsin yüksek hızlı NVMe m2 ssd :)
Sadece oyun oynuyorum evet :D ama m.2 ssd de (2gb yazma 3gb okuma) mesela windows açma hızı 11 saniye gibi bir süre oluyor ssd de ise 550mb okuma 350mb yazma olduğu için maalesef 44 saniye gibi bir süre oluyor o yüzden m.2 almayı düşünüyorum şimdilik :D :)

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,923
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Bence M2 al yetmez ise yanına HDD al depolama ve single yüksek boyutlu oyunlar için.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,206
Üyeler
160,988
Son üye
o1KemalistBey
Top Bottom