Tek SSD yaptım derkem M2 SSD mi?Evet arkadaşlar sorunun farkındayım tabiiki ssd her açıdan ama benim merak ettiğim ben tek ssd li sistem yaptım yine de sata ssd gerekir mi?
Ssdnizin boyutuna ve oynadığınız oyunlara bağlı bu ikiliyi söylerseniz tavsiyede bulunabiliriz.Evet arkadaşlar sorunun farkındayım tabiiki ssd her açıdan ama benim merak ettiğim ben tek ssd li sistem yaptım yine de sata ssd gerekir mi?
EvetTek SSD yaptım derkem M2 SSD mi?
Arkadaşlar net anlatamamışım kusura bakmayın xpg nin 512gb m.2 ssd si 3400 okuma 2000 yazma ve oyunlar yüksek oyunlar olacak far cry 5 gta metro vsEvet arkadaşlar sorunun farkındayım tabiiki ssd her açıdan ama benim merak ettiğim ben tek ssd li sistem yaptım yine de sata ssd gerekir mi?
512 GB. ahım şahım bir boyut değil. İmkanın varda SSD veya HDD niye almayasınEvet
Mesaj otomatik birleştirildi:
Arkadaşlar net anlatamamışım kusura bakmayın xpg nin 512gb m.2 ssd si 3400 okuma 2000 yazma ve oyunlar yüksek oyunlar olacak far cry 5 gta metro vs
Sadece oyun oynuyorum evet ama m.2 ssd de (2gb yazma 3gb okuma) mesela windows açma hızı 11 saniye gibi bir süre oluyor ssd de ise 550mb okuma 350mb yazma olduğu için maalesef 44 saniye gibi bir süre oluyor o yüzden m.2 almayı düşünüyorum şimdilikBence sadece oyun oynuyorsan yada arşiv yapıyorsan SSD yeterli. Ama Video edit, render gibi işler yapıyorsan yüksek hızlı m2 ssd kullanmalısın 2GB yazma - 3GB okuma hızlı gibi. Tabi oyun oynayıp fantazi olsun diyede alabilirsin yüksek hızlı NVMe m2 ssd