Alacağın ssd nin kullanım saati , hızına ve sağlığına bakacaksın bu kadar.Pc de 1 TB HDD Var, sata ssd alıp 1 2 uygulama ve Windowsu ona yüklemek istiyorum ama bütçem 1800 tl olunca ortada patates tarladı gibi boş boş kalıyorum
napcam la
Ssd al hacı ssd çok önemli sabit diskten geçiyorsan farkını bariz bir şekilde görürsün sata ssd'i de yeter sana m2 falan bakma 256 480 500 512 al geç.Pc de 1 TB HDD Var, sata ssd alıp 1 2 uygulama ve Windowsu ona yüklemek istiyorum ama bütçem 1800 tl olunca ortada patates tarladı gibi boş boş kalıyorum
napcam la
Markadan ziyade model önemliKaç önerirsiniz bir de marka önemli mi
sıfır 1tb sata ne önerirsin1600 1700 civarına 500gb sata dolu piyasa. 2100 civarına çıkınca M2de bulunuyor
Satalarda marka çok önemli değil hocam. (Noname markalar hariç) Sağlık 95 üstü çalışan uygun fiyatlı ne denk gelirse alabilirsin genel olaraksıfır 1tb sata ne önerirsin
anakartta m2 yok maalesef1600 1700 civarına 500gb sata dolu piyasa. 2100 civarına çıkınca M2de bulunuyor
ben çok güvenemiyorum ya, modellere neye göre karar vericem sadece yazma okuma hızını biliyorum. öneriniz var mı ?1600 1700 civarına 500gb sata dolu piyasa. 2100 civarına çıkınca M2de bulunuyor
Dediğim gibi bilindik markalardan olduğu sürece sorun yaşamazsınız. Sağlık performans testi isteyinanakartta m2 yok maalesef
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ben çok güvenemiyorum ya, modellere neye göre karar vericem sadece yazma okuma hızını biliyorum. öneriniz var mı ?
1tb sata ssd mi lazımsıfır 1tb sata ne önerirsin
DRAMi olan bir şey yakalamaya çalışsın.Satalarda marka çok önemli değil hocam. (Noname markalar hariç) Sağlık 95 üstü çalışan uygun fiyatlı ne denk gelirse alabilirsin genel olarak