Vida yerine aparat yapmış işte onuda takmışsınız bi sorun yokAlıntıyı görüntüleburada ssdnin takıldığı yer ekran kartının altında sanırım ama takacağım yerin karşısında vida olması gerekmiyor mu?
o konnuda yardımcı olamayacağım ben olsam bant vs yapar geçerdimevet orası ama karşısında vida yok problem o şu anda
anakartın kutusunda vidalar var fakat oraya olmuyorayriyeten vida yerleri mevcut yalnız vidası yok vida uydurmanız gerekiyor sanırım
bant derkeno konnuda yardımcı olamayacağım ben olsam bant vs yapar geçerdim
yukarıda gözüken değil farklı bir ssd satın aldım onu takacağım ama plastik aparat yokVida yerine aparat yapmış işte onuda takmışsınız bi sorun yok
anakartın kutusunda vidalar var fakat oraya olmuyor hiçbiriAnakartin kutusunda yok mu
Anakartın asus b650 serisi miAlıntıyı görüntüleburada ssdnin takıldığı yer ekran kartının altında sanırım ama takacağım yerin karşısında vida olması gerekmiyor mu?
D4 ne oluyor bilmiyorum ama aynı anakart bende de var kutusundan çıkmıştı kutusunun deliklerime kaçmiş olabilir iyi balasus prime b660m-k d4
bakacağım şimdi yineD4 ne oluyor bilmiyorum ama aynı anakart bende de var kutusundan çıkmıştı kutusunun deliklerime kaçmiş olabilir iyi bal
tamam hocam kutunun altına koymuşlarD4 ne oluyor bilmiyorum ama aynı anakart bende de var kutusundan çıkmıştı kutusunun deliklerime kaçmiş olabilir iyi bal
Üstünde ekran kartı var ama ilk ssddeki aparatın aynısıbakacağım şimdi yine
nasıl bir parça fotoğrafını atabilir misiniz
Uzun bi yer var onu ssd yuvasına takılıyo sonra önceki ssd de yaptığın gibi aparatı kapatıyorsunbakacağım şimdi yine
nasıl bir parça fotoğrafını atabilir misiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:
tamam hocam kutunun altına koymuşlar
bu nasıl takılıyor
tamam hocam sağ olunÜstünde ekran kartı var ama ilk ssddeki aparatın aynısı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Uzun bi yer var onu ssd yuvasına takılıyo sonra önceki ssd de yaptığın gibi aparatı kapatıyorsun
Rica ederimtamam hocam sağ olun
Disk yönetiminden biçimlendirssdyi taktım bilgisayarı çalıştırdım fakat bu bilgisayar girdiğimde gözükmüyor neden acaba