Normalarkadaşlar crucial bx500 240gb SSD var okuma yazma hızları iyi mi ?
Alıntıyı görüntüle
Ne gibi bi sorun çıkartabilirŞu anlık iyi ama kronik sorunu olan bir SSD. İnşallah sorunsuz kullanırsınız.
Gayet hızlıarkadaşlar crucial bx500 240gb SSD var okuma yazma hızları iyi m?
Hızlar düşebilir.Ne gibi bi sorun çıkartabilir
Sağlığı hızlı düşüyor ve ısınıyor, performansı da düşüyor.Ne gibi bi sorun çıkartabilir
Sizi ilgilendirir mi bilmiyorum ama ben "Bu SSD kötü" dememiştim, sadece söylemek için söylüyorum.Bende var BX500
Sistem yüklü, 38 derecede çalışıyor
Buraya anlık testi ekliyorum.
Test sırasında SSD'nin %98'i dolu
Test sırasında arka plandaki hiç bir uygulama ve yazılım kapanmadı
Isı değerleri Test yapıldığı sırada da görünüyordu
Tam dolu SSD 38 Derecede çalışıyor.
Şu SSD'ye anlaşıp çamur atan 2 kişi yüzünden, milletin kullanmasına engel olunması üzüyor.
EVO'lar iyi ama EVO Serisi pahalı olduğu için, bu seviyedeki SSD'ler ile kıyaslamıyorum.
BX500'ün satıldığı fiyatlarda, BX500'den daha performanslı, daha düzgün SSD yok.
Yaşı küçük 2 üyenin günde 5 konu açıp karalama yapıp, abartması yüzünden "kronik sorunlu - kötü" denilmesini doğru bulmuyorum.
Sağlığı ayda %1 azalıyorsa azalıyor, onun dışında tek bir "sorun" denecek kusuru yok SSD'nin.
Alıntıyı görüntüle
ŞansBende var BX500
Sistem yüklü, 38 derecede çalışıyor
Buraya anlık testi ekliyorum.
Test sırasında SSD'nin %98'i dolu
Test sırasında arka plandaki hiç bir uygulama ve yazılım kapanmadı
Isı değerleri Test yapıldığı sırada da görünüyordu
Tam dolu SSD 38 Derecede çalışıyor.
Şu SSD'ye anlaşıp çamur atan 2 kişi yüzünden, milletin kullanmasına engel olunması üzüyor.
EVO'lar iyi ama EVO Serisi pahalı olduğu için, bu seviyedeki SSD'ler ile kıyaslamıyorum.
BX500'ün satıldığı fiyatlarda, BX500'den daha performanslı, daha düzgün SSD yok.
Yaşı küçük 2 üyenin günde 5 konu açıp karalama yapıp, abartması yüzünden "kronik sorunlu - kötü" denilmesini doğru bulmuyorum.
Sağlığı ayda %1 azalıyorsa azalıyor, onun dışında tek bir "sorun" denecek kusuru yok SSD'nin.
"BX500 yerine A400 al" diyenlere de daha önceden söylediğim şeyi söylüyorum. A400'lerin sağlık sorunu daha kötü.
Alıntıyı görüntüle
Hayır, ben o mesajı sana özel yazmadım.Sizi ilgilendirir mi bilmiyorum ama ben "Bu SSD kötü" dememiştim, sadece söylemek için söylüyorum.