Neler Yeni

Ssd Olan Bi̇lgi̇sayara Hdd Takarsam Performans Kaybı Olur Mu?

beerkqy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Berkay
başlıkta gördüğünüz gibi ssd olan pcye hdd takarsam yavaşlama gibi bir durum olur mu?
Takacağım hdd nin içinde lol,pes ve birkaç dosyam var

Lisser

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,507
İsim
Lisser
Instagram
egerdnn
Steam
https://steamcommunity.com/id/Lisser1/
Discord
lisser1
İsletim sistemi yine ssd'de oldugu surece cok fark yasamazsiniz. HDD'ye attiginiz oyunlarin vesaire dogal olarak acilis hizi yavaslar. Hddyi taktiktan sonra sagligini, bad sector vs. olup olmadigini kontrol et.

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
İşletim sistemini HDD'ye kurarsan olur. İşletim sisteminin SSD'de olması yeterli.
HDD'ye yüklediğin oyun vb uygulamalar SSD'ye nazaran daha geç açılır ama dediğim gibi işletim sisteminde bir kaybın olmaz.

Existentia

80+ Silver
Windowsu hddye kurmasına bir sorun olmaz hocam

Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Koray K.
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar donanım
Eğer bilgisayarınız benim kendi kullandığım sistemdeki gibi 2000 li yıllardan kalma ise, muhtemelen anakartınız sata 2 destekliyordur. Şu an piyasada sata 3 destekli SSD diskler bulunduğundan , SSD niz zaten var olan hızları vermeyecektir. Eğer yıllar içinde HDD nizi değiştirdiniz ve 7200 rpm olan modellerden kullanıyorsanız, her 2 depolama arasında çok afaki bir fark olmayacaktır, düşüncesindeyim.

brtgrup

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Berat Durmaz
başlıkta gördüğünüz gibi ssd olan pcye hdd takarsam yavaşlama gibi bir durum olur mu?
Takacağım hdd nin içinde lol,pes ve birkaç dosyam var
Yok olmaz ama hdd açacağın dosyalarda yavaşlık hisedebilirsin daha çok oyunlarda fps kaybı fln yani oyunlarını ssd atarsan daha iyi fps alabilirsin okuma hızı ssd nin daha iyi olduğu için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,813
Üyeler
165,240
Son üye
rudeboy110
Top Bottom