SSD önerisi fiyat performans

Owarino

80+
Reaksiyon skoru
5
Iyi günler şimdiden herkese iyi bayramlar ;
Arkadaşlar ben SSD almaya karar verdim fakat ne alamam gerekiyor bilmiyorum en iyisi forma konu açıp sizlere sormak istedim.
Anakartım MSI A320M PRO VH-PLUS ana kartıma göre uygun bir SSD önerir misiniz?
Şimdiden TEŞEKKÜRLER

Bütçeniz az ise WD Green almanız olacaktır.
Bunlar ve Hi-level almayın.

BX500 Öneririm.

Iyi günler şimdiden herkese iyi bayramlar ;
Arkadaşlar ben SSD almaya karar verdim fakat ne alamam gerekiyor bilmiyorum en iyisi forma konu açıp sizlere sormak istedim.
Anakartım MSI A320M PRO VH-PLUS ana kartıma göre uygun bir SSD önerir misiniz?
Şimdiden TEŞEKKÜRLER
F/P olsun bütçe önemli değil dersen 660P ya da SX8200 pro filan

Öncelikle cevaplarınız için çok teşekkür ederim eksik bilgiler verdiğim içinde özür dilerim bütçem 500TL şuanlık , ben SSD yi oyun oynayan biriyim onun için almayı düşünüyorum 248GB ila 500 arasının yeteceğini düşünüyorum

Öncelikle cevaplarınız için çok teşekkür ederim eksik bilgiler verdiğim içinde özür dilerim bütçem 500TL şuanlık , ben SSD yi oyun oynayan biriyim onun için almayı düşünüyorum 248GB ila 500 arasının yeteceğini düşünüyorum
Alabilirsen;
Rahatlıkla 560TB Civarı veri yazabilirsin toplam.

Veya

560TB Bunun için geçerli değildir!

Alamazsan;
560TB Bunun için geçerli değildir!

Samsung evo'yu bir arkadaşımda önerdi fakat o m2 soyledi siz sata hangisi daha iyi ve ana kartım hangisini destekliyor konu ile ilgili pek bilgim yok kusura bakmayın uğraştırıyorum

Samsung evo'yu bir arkadaşımda önerdi fakat o m2 soyledi siz sata hangisi daha iyi ve ana kartım hangisini destekliyor konu ile ilgili pek bilgim yok kusura bakmayın uğraştırıyorum
Oyun oynayacaksan SATA Yeterli.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,500
Üyeler
187,063
Son üye
curio
Geri