- En İyi Cevap
- 11
- Reaksiyon skoru
- 25,884
Beyler kronik sorunlu olmayan fiyatı da 300 aşağısı olan bir ssd önerir misiniz? 250 tl ortalama
Link atarmısın?apacer derim dostum hem donanım arşivi de tavsiye ediyor zaten ben çalıştığım yerde ondan takıyorum hiç şikayet almadım
ssd link mi tavsiye ettiği video linkimiLink atarmısın?
Ssd link bulamadım ben 240 gbını.SSD link mi tavsiye ettiği video linkimi
Samsungtan sonraki en iyi marka hyperx 300tl 240 gb modeliBeyler kronik sorunlu olmayan fiyatı da 300 aşağısı olan bir SSD önerir misiniz? 250 TL ortalama
Gaming gecesine gelirmi bu?Samsungtan sonraki en iyi marka hyperx 300tl 240 gb modeli
İncehesapta varsa gelir ama çok satılıyor gelebilir yani hatta gelirse 480 gb modeli 300-350 civarına düşerGaming gecesine gelirmi bu?
Beyler kronik sorunlu olmayan fiyatı da 300 aşağısı olan bir SSD önerir misiniz? 250 TL ortalama
Apacer ,wd , hyprex hangisi gelirse onu alacağım.İncehesapta varsa gelir ama çok satılıyor gelebilir yani hatta gelirse 480 gb modeli 300-350 civarına düşer
Artırabilsem sormam.Bütçeyi arttır Samsung al. Ucuz SSD'lerde sorun olmasa bile sonradan sorun çıkıyor.
Samsung ya da hyperx al Gigabyte da olabilir ama hyperx ve Samsung garanti ssd ler samsung taş gibi zatenApacer ,wd , hyprex hangisi gelirse onu alacağım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Artırabilsem sormam.