Neler Yeni

SSD Performans'ı Etkilermi ?

CanerTHX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Caner Çakır
FPS kaybı olmaz ama vaktinden çalar sadece oyun için değil açma kapamada google açma süresi bile uzar tavsiyem 120 gb bile takabiliyosan takmandır.
Bu ay takıcaktım fakat biranda fiyatlar yükseldi

zdmd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Oğulcan Karataş
bende hdd de var ssd de oyunu hdd ye attığımda fps drop yiyorum deli gibi sadece yükleme ekranı fark eder diyenlerde yorum kasıyor her halde bilmeden yazıyorlar.

CanerTHX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Caner Çakır
bende hdd de var ssd de oyunu hdd ye attığımda fps drop yiyorum deli gibi sadece yükleme ekranı fark eder diyenlerde yorum kasıyor her halde bilmeden yazıyorlar.
bilmiyorum ama çoğu kişi öle diyor eğer dediğin gibiyse en az 512ssd almak gerekir oyunları windowsu falan içine yüklemek için

Jaws

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
225
İsim
Emre Şimşek
Instagram
emresmskk
Steam
Jexansx
Etkiler tabi Windowsun açılma süresi oyunların açılma süresi hepsine baya faydası var.

zdmd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Oğulcan Karataş
bilmiyorum ama çoğu kişi öle diyor eğer dediğin gibiyse en az 512ssd almak gerekir oyunları windowsu falan içine yüklemek için
bende ryzen 2600 ve rx 570 var pubg lite fazla oynamadığım ve ve 3-4 gb diye hdd ye yüklemiştim her halde oyunun optimizasyonu bozuk fln sandım drop yememin sebebini ssd ye atınca dosyalarını deli gibi drop yiyen oyunda 0 drop kaldı oyun için kesinlikle lazım ssd

Nötr0n

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Salih GÜNEŞ
Öncelikle Herkese Merhaba Arkadaşlar.

Şubat Ayında Topladığım Sisteme SSD almadım Bütceden Dolayı. SSD Almadığım İçin Performansı Etkilermi Oyunlarda FPS Düşmesi Olurmu vs Sormak İstedim.

Sistem:
İşlemci: AMD Ryzen 5 2600
Anakart: Asus Prime B450M-K
Ekran Kartı: Asus ROG Strix-RTX2060-A6G
RAM: 16GB 3000MHz

FPS Kayıp falan olursa ne kadar bir kayıp olur ?
Fps kaybı kesinlikle olmaz ama HDD'den neredeyse 10 kat daha hızlı o yüzden çok iş görür mesela ben, 1TB HDD 256GB SSD kullandım windows'u ve en çok oynadığım oyunları ssdye kuracağımki hızlı olsun, oynamadığım oyunları programları cart curtu hddye kuracağım ama sana 128gb da olsa ssd öneriyorumki windows'u kur zorluk çekme. (y)

Mays

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Mehmet Sinan Aydın
Drop olayı doğru. Fps ni arttırmaz ama örnek vermek gerekirse Bannerlord oyunu ilk çıktığında çoğu kişi droplardan dolayı hayattan soğumuştu. ssd si olanlar drop yemediğini söylüyordu. Drop yiyenlerde ssd ye atınca düzeldiğini söylüyordu. Çoğu oyun için böyle bir şey olmaz. oyunun optimizasyon sıkıntısı varsa olabilir onun haricinde oyun içi yükleme ekranlarını hızlandırır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

En büyük katkısı CS GO da oyuna hızlı girdiğinden istediğin rengi alabilmen 😁😁😁 rengimi başkası alınca moralim bozuluyo 😁

Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
engin
ssd harddisk okuma yazma işlerinden etkili windows daha erken açılır işlemlerin daha hızlı olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,044,119
Üyeler
165,637
Son üye
nova2312
Top Bottom