ahmet.ershn
80+ Bronze
Dahası
https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-...50g-m-2-pci-express-3-0-fiyati,535280302.html
Peki testi her uygulamayı kapatıp mı yapmam lazımdı?Hızlar vaadedilenin altında, iade veya değişim yapın.
Bir de indirdiğim anda yaptım herhangi bir ayar yapmadan.Hızlar vaadedilenin altında, iade veya değişim yapın.
evet öyle olması daha sağlıklı olurPeki testi her uygulamayı kapatıp mı yapmam lazımdı?
Tamam öyle yapıp atacağım 15dk yaevet öyle olması daha sağlıklı ollur
Hızlar vaadedilenin altında, iade veya değişim yapın.
atıyorum şimdi bakın tüm uygulamaları kapadım sadece ssd me windows yüklü:evet öyle olması daha sağlıklı olur
yine normal değil hatta öncekine göre kötü gibiatıyorum şimdi bakın tüm uygulamaları kapadım sadece ssd me windows yüklü:
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu nasıl normal mi?
Nasıl ya mesela şöyle yazabilirmisin:yine normal değil hatta öncekine göre kötü gibi
okuma 2000 yazma 1100, bu değerler olması lazım çünkü attığın ssd de vaad edilen hızlar buNasıl ya mesela şöyle yazabilirmisin:
gereken: ..... - şuanki: ..... diye
peki böyle kullanmaya devam etsem ne olur?okuma 2000 yazma 1000, bu değerler olması lazım çünkü attığın ssd de vaad edilen hızlar bu
yeni aldıysan iade ya da değişim yappeki böyle kullanmaya devam etsem ne olur?
sadece windows varmışSSD'nin ne kadarı dolu?
250 GB modellerde hızlar vadedilenin altında olabiliyor, iade veya değişimlik bir durum yok.Hızlar vaadedilenin altında, iade veya değişim yapın.