RGB'li değil miydi bu RGB'leri kapatmayı dene.Alıntıyı görüntüle
Arkadaşlar şu an hiçbir şey açık olmamasına rağmen SSD sıcaklığının 68 derece olduğunu görüyorum, bu değer normal mi? Normal değilse neden bu kadar ısınıyor?
MSI MEG X570 UNIFY 4600MHz(OC) DDR4 Soket AM4 Wi-Fi M.2 ATX Anakart mevcut sistem yalnızca 2 aylıkAnakartın ne acaba? Tam bilgili değilim ama uzun zamandır kullanıyorsan üstündeki termal ped erimiş olabilir mi? 70 derece fazla la.
Hayır yazık bir de mükemmel model bu.
MSI MEG X570 UNIFY 4600MHz(OC) DDR4 Soket AM4 Wi-Fi M.2 ATX Anakartanakartınız MSİ değildir umarım
Hocam şimdi gelir de yardımcı olurlar. Yanlış yönlendirmeyeyim ama üstünde ped falan varsa düzgün oturmamış olabilir miMSI MEG X570 UNIFY 4600MHz(OC) DDR4 Soket AM4 Wi-Fi M.2 ATX Anakart mevcut sistem yalnızca 2 aylık
Mesaj otomatik birleştirildi:
MSI MEG X570 UNIFY 4600MHz(OC) DDR4 Soket AM4 Wi-Fi M.2 ATX Anakart
açıkcası pek normal değil ama termal ped varmıAlıntıyı görüntüle
Arkadaşlar şu an hiçbir şey açık olmamasına rağmen SSD sıcaklığının 68 derece olduğunu görüyorum, bu değer normal mi? Normal değilse neden bu kadar ısınıyor?
termal ped yok ise takarsanız termal ped veya var isede değiştirirseniz düzelir diye düşünüyorumaçıkcası pek normal değil ama termal ped varmı
AIO sıvı soğutucu içeriye mi üflüyor?Termal pedin tam olarak ne olduğunu bilmiyorum bu şekilde görünüyor
Alıntıyı görüntüle