SSD Sıcaklığı Yüksek mi?

kronoS58

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
151
Sensor sıcaklığı 74 gösteriyor yüksek mi bilemedim.

1763765230779.webp

gayet normal kardom bi sıkıntı yok kardom ama eğer bu kullanımda ki durumu ise kardo yok eğer boşta da böyle ise kardo emin ol bi tık yüksek kardom

gayet normal kardom bi sıkıntı yok kardom ama eğer bu kullanımda ki durumu ise kardo yok eğer boşta da böyle ise kardo emin ol bi tık yüksek kardom
Chrome açık sadece, bu kadar sıcak olacağını beklemiyordum. Yarın bf6 girip deneme yapacağım. Sonuçları yazarım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İşin garibi hiç değişmiyor 5 dkdır aynı değerlerde

Chrome açık sadece, bu kadar sıcak olacağını beklemiyordum. Yarın bf6 girip deneme yapacağım. Sonuçları yazarım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İşin garibi hiç değişmiyor 5 dkdır aynı değerlerde
kardom değişmemesinin sebebi pc içi sıcaklıktan kaynaklanıyor olabilir m2.ssd ler genellikle kullanım ve ortamdan kaynaklanan durumlar yüzünden sıcaklık değerleri yüksek olur kardo.

İlk yapılacak şey m2.ssd nin sağlık durumuna bakmak ve voltaj değerlerinin stabilitesine bakmak olacak kardom. Bak kardom bu değerler eğer üreticinin dediği değerlerin çok üzerinde ise kardom net sıkıntılı olan donanım demeden önce başka m2.ssd takarak m2 yuvasının kontrolünü sağlamalısın kardom. Akabinde eğer yuvada sıkıntı yoksa kardom sendeki m2.ssd yi başka bir cihazda dene ve orada bak eğer orada da değerlerde sıkıntı varsa kardom m2 nin durumu iyi değildir genelde skc3000 güzel bir model olmasına rağmen kardom kronik bir hataya başlarsa devam eder ve düzelmez kısaca m2 ölür kardom. Bu durumu çözmek için kardom pinlerini silgi ile temizle statik yük varsa atarsın kardom. Eğer kardom bununla da çözülmez ise alkole yatırıp oksitlenme vb durumların ihtimaline karşı temizlik yaparsın durumu bildirirsin kardo.

İkinci şey ise kardom m2.ssd nin çiplerinin tek tek sıcaklık durumlarına bakmak olacaktır. Eğer mesela üstünde olan 4 çipten 3 ü soğuk 1 i sıcaksa yeni m2.ssd almaya bak çünkü bu durumda kardom m2 yolculuk yapmaya hazırlanıyorum demektedir kardo. Eğer sıcaklıkları hemen hemen yakınsa max %5'lik değer farkları hemen hemen yakın kabul edilir kardo. Bu durumda termal ped alıp çiplere göre kesip üstüne soğutucu blok takmalısın kardom. Bu işlem sonucunda kardom soğuma olmaması imkansıza yakındır.

Üçüncü ve son çözüm ise kardom sağlık durumuna göre hareket etmek olacaktır kardom. Eğer sağlık durumu kötüyse yine değişim şarttır kardom fakat yedek disk olarak kullanılmasına engel olmaz asla kardom. Eğer sağlık durumu iyi ancak böyle devam ediyorsa soğutucu blok yerine kardom m2 soğutucular var newhail 12 marka modelini öneririm kardom kendi sınıfının en iyilerindendir kardom. Fakat kardom bunu satın almadan önce kasanın boyutu m2.ssd nin etrafında bu yüksekliğe uygun boşluk olup olmadığına bak kardom. Newhail markası bu iş için biçilmiş kaftandır kardom benim gözümde ve bu en kötü m2.ssd ye bile yeni bir soluk getirir kardo.

Bu dediklerimden 3. ve son çözüm kardom kesin çözüm olan ancak para konusunda en maliyetli olanıdır kardom. Ama bunun iyi yanı m2.ssd öldüğünde bile başka m2.ssd de kullanma imkanın var newhail i ancak dediğim gibi para yer. İkinci adım da kardom para yer fakat 3. adımdan daha az ücret ödersin. İlk yöntemde kardom senin anakartının ve m2.ssd nin durumunu kavramak için dediğim adımdır kardom. Bunları denedikten sonra kardom bana tekrar dönüş yapar mısın?

Geri