Yardım Ssd takamadım yardim lazim

erennn

80+
Reaksiyon skoru
138
Beyler ssd bu kasada bu yardimci olurmusun ilk defa yapiyorum boyle bir montaj yani mala anlatir gibi anlatin :)
20201105_131311.jpg
20201105_131233.jpg

En İyi Cevap
Beyler ssd bu kasada bu yardimci olurmusun ilk defa yapiyorum boyle bir montaj yani mala anlatir gibi anlatin :)Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Beni çağırmışsınız... :cool:
@erennn kasanın arka kapağını çıkar güç kablosundan ucu L şeklinde değil düz şekilde olan Sata güç kablosunu al sonra 1 tane de ana karttan çıkan sata kablosu al daha sonra ssd koyulacak olan 2.5 lik yere ssd yi vidala. Ssd vidaladıktan sonra güç kablosunu güç girişine tak sata kablosunu da sata girişine ve sıkıntı çözülsün. ”En İyi Cevap” seçersen sevinirim :d.

Ekler

• 20201105_131915.jpg
    20201105_131915.jpg
    813.3 KB · Hit: 38
Beyler ssd bu kasada bu yardimci olurmusun ilk defa yapiyorum boyle bir montaj yani mala anlatir gibi anlatin :)Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Beni çağırmışsınız... :cool:
@erennn kasanın arka kapağını çıkar güç kablosundan ucu L şeklinde değil düz şekilde olan Sata güç kablosunu al sonra 1 tane de ana karttan çıkan sata kablosu al daha sonra ssd koyulacak olan 2.5 lik yere ssd yi vidala. Ssd vidaladıktan sonra güç kablosunu güç girişine tak sata kablosunu da sata girişine ve sıkıntı çözülsün. ”En İyi Cevap” seçersen sevinirim :d.

En İyi Cevap
image.jpg

son hali
image.jpg

vidalar
image.jpg

sata ve güç kablosu

@erennn böyle olmalı dostum.
Anladim gibi ama bura baya karisik
Kasa modelin nedir tam yerini internetten araştırıp söyleyebilirim.

Dışardan görünüşü de şöyle olmalı (kasa aynı olmadığı için yerler birebir aynı değildir tabii ki ama benzer olacaktır.
image.jpg

@erennn

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,586
Üyeler
189,112
Son üye
TetO_kasane
Geri