Beni çağırmışsınız...Beyler ssd bu kasada bu yardimci olurmusun ilk defa yapiyorum boyle bir montaj yani mala anlatir gibi anlatinAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Dostum araştırdım ama yerini gösteren bir şey bulamadım içinde 2.5 lik 2 tane yer var gözüküyor birazcık bakarak bulabileceğini tahmin ediyorum. @erennnAquarius game garajdan almistim
Çok güzel kasadan çıkan vidalar ile sabitle ana kart tan çıkan ssd kablosunun bir ucunu ana karta diğerini ssd‘ye tak güç kablosunu da keza ssd ye tak ve bitmiştirEvet ust usteler
Anakartta sata 3 yerinemi sata 4 yerinemi takmam gerek kabloyu birde power olmak uzere burda bir suru birbirine benzeyen kablo var hanisi ssdye takilacakÇok güzel kasadan çıkan vidalar ile sabitle ana kart tan çıkan ssd kablosunun bir ucunu ana karta diğerini ssd‘ye tak güç kablosunu da keza ssd ye tak ve bitmiştir.
Sata 3 sata 4 o ana kartta fark etmiyor Diye biliyorum 1 e de takabilirsin 4 e de. Ana karttan zaten sadece 1 tane kablo çeşidi çıkar aynı kablodan 3 tane falan yani herhangi birini tak.Anakartta sata 3 yerinemi sata 4 yerinemi takmam gerek kabloyu birde power olmak uzere burda bir suru birbirine benzeyen kablo var hanisi ssdye takilacak
Taktim umarim bi zarar vermemisimdirSata 3 sata 4 o ana kartta fark etmiyor Diye biliyorum 1 e de takabilirsin 4 e de. Ana karttan zaten sadece 1 tane kablo çeşidi çıkar aynı kablodan 3 tane falan yani herhangi birini tak.
Sanmıyorum dostum eğer kabloları taktıysan vidaları yaptıysan bir sıkıntı olmazTaktim umarim bi zarar vermemisimdir
Bir şey daha sorucam ekran kartinida taktim ama kasanin icinde bos birakilmis iki tane bu kablo var bunun birisini ekran kartina digerini nereye takicam ve power kablosu var bunuda nereye takicagimi bilmiyorum?Sanmıyorum dostum eğer kabloları taktıysan vidaları yaptıysan bir sıkıntı olmaz![]()
Ekran kartı kablosunun ucuna eklenmiş 2 kablo mu var? Onlar yedek mesela bazı kartlar 14 Pin ile besleniyor 8+6 olarak takıyorsun. Ekstra 12 pinlik (emin değilim tam olarak 8 de olabilir üzerinde CPU yazar zaten )bir kablo varsa o yanlış hatırlamıyorsam işlemci güç kablosu 24 pinlik olan ana kart. Başka da yok zatenBir şey daha sorucam ekran kartinida taktim ama kasanin icinde bos birakilmis iki tane bu kablo var bunun birisini ekran kartina digerini nereye takicam ve power kablosu var bunuda nereye takicagimi bilmiyorum?
O kabloyuda taktim power kablosu ne oluyor?Ekran kartı kablosunun ucuna eklenmiş 2 kablo mu var? Onlar yedek mesela bazı kartlar 14 Pin ile besleniyor 8+6 olarak takıyorsun. Ekstra 12 pinlik (emin değilim tam olarak 8 de olabilir üzerinde CPU yazar zaten )bir kablo varsa o yanlış hatırlamıyorsam işlemci güç kablosu 24 pinlik olan ana kart. Başka da yok zaten
Kaç pinlik? Üzerinde yazar genelde en olmadı fotoğrafını at.O kabloyuda taktim power kablosu ne oluyor?
6+2 kablo taktıkysanız 6+2 kablo boşta kalıyor onlar yedek gibi bir şey. Benimde aquarius oradan biliyorum.O kabloyuda taktim power kablosu ne oluyor?