Beni çağırmışsınız...Beyler ssd bu kasada bu yardimci olurmusun ilk defa yapiyorum boyle bir montaj yani mala anlatir gibi anlatinAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Arka tarafı cikartinBeyler ssd bu kasada bu yardimci olurmusun ilk defa yapiyorum boyle bir montaj yani mala anlatir gibi anlatinAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Arka tarafı açtıktan sonra 4 tane vida ile şuralara sabitlryinBeyler ssd bu kasada bu yardimci olurmusun ilk defa yapiyorum boyle bir montaj yani mala anlatir gibi anlatinAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Beni çağırmışsınız...Beyler ssd bu kasada bu yardimci olurmusun ilk defa yapiyorum boyle bir montaj yani mala anlatir gibi anlatinAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
YapiyorumArka tarafı açtıktan sonra 4 tane vida ile şuralara sabitlryin
Beyler ssd bu kasada bu yardimci olurmusun ilk defa yapiyorum boyle bir montaj yani mala anlatir gibi anlatinAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
@erennn mesjaımı editledim incele anlarsın.Yapiyorum
1 ader sata kablosu ve psudan bi adet hard disk,ssd ve cd ler için güç kablosu olur( sata power kablosu)Beyler ssd bu kasada bu yardimci olurmusun ilk defa yapiyorum boyle bir montaj yani mala anlatir gibi anlatinAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Aquarius game garajdan almistimAlıntıyı görüntüle
son hali
Alıntıyı görüntüle
vidalar
Alıntıyı görüntüle
sata ve güç kablosu
@erennn böyle olmalı dostum.
Kasa modelin nedir tam yerini internetten araştırıp söyleyebilirim.