Alabiliyorsan daha yüksek GB lı Sata veya M2 SSD almaya çalış. Sata SSD ve M2 ssd arasında oyun açılış sürelerinde çok fark yok ama HDD de oyunlar SSD ye göre çok daha yavaş açılıyor.SSD VE HDD ARASINDA OYUNLARDSKİ FARK ÇOK OLUYOR MU WİNDOWS SSD DE OYUNLAR İÇİN HDD ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM
500 GB ssd var ama yetmiyor 1-2 tb HDD almanın daha mantıklı olduğunu düşünüyorumbazı oyunları açılış hızı vb. olarak hdd çok etkiliyor yavaş açılıyor hangi oyunu oynayacağınıza bağlı, ama genel olarak oyun depolamak için hdd yeterli oluyor bütçeniz çoksa ssd alırsınız
o zaman mantıklı evet500 GB ssd var ama yetmiyor 1-2 tb HDD almanın daha mantıklı olduğunu düşünüyorum
Sesli gel dc de konuşa konuşa canlı yayın açıp anlatmak göstermek istiyorum burda şimdi milyon tane video atacaklarSSD VE HDD ARASINDA OYUNLARDSKİ FARK ÇOK OLUYOR MU WİNDOWS SSD DE OYUNLAR İÇİN HDD ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM
Ayn knk olmazOyun FPS'ine bir etkisi olmaz, dolayısıyla HDD tercih edebilirsin. Ancak şunu unutma, oyunun açılış-yüklenme ekranları SSD'ye göre daha uzun sürecek. Bu videoyu izleyebilirsin.