Görsel ekleyebilir misin?Arkadaşlar, şunu sormak istiyorum, benim laptopumda 500GB HDD var, muhtemelen 1TB HDD veya 500GB SSD olacak, lakin kağıtlarda, ürün kağıdında maks 128GB SSD yazıyor, limit mi bu, acaba açıklayabilir misiniz?
Az önceki konu ile beraber bu konuyu da değerlendirmeye almak üzereyim.Kağıt mı?
Öncelikle başkan, kağıt elimde yok ama 128 yazdığına eminim.Az önceki konu ile beraber bu konuyu da değerlendirmeye almak üzereyim.
Kağıt mı, kalem mi sen karar ver.
Başkan az önceki konu yok.Az önceki konu ile beraber bu konuyu da değerlendirmeye almak üzereyim.
Kağıt mı, kalem mi sen karar ver.
Sildiler çünkü, boş yaptın gereksiz bir siyasete girip saçma bir işe kalkıştın, bana kalırsa ban bile yemeni normal karşılardım.Öncelikle başkan, kağıt elimde yok ama 128 yazdığına eminim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Başkan az önceki konu yok.
bmw_m4'e aktrol diyorlar bişey yokSildiler çünkü, boş yaptın gereksiz bir siyasete girip saçma bir işe kalkıştın, bana kalırsa ban bile yemeni normal karşılardım.
Lütfen yardım eder misin, Ayrıca sana ne benim siyasetimden, ve o arkadaşlara boş yapma demiyorsunSildiler çünkü, boş yaptın gereksiz bir siyasete girip saçma bir işe kalkıştın, bana kalırsa ban bile yemeni normal karşılardım.
BU KOMİNİSTLERE Bİ B0K ANLATAMAZSINLütfen yardım eder misin, Ayrıca sana ne benim siyasetimden, ve o arkadaşlara boş yapma demiyorsun
Solcu kominist diye BOŞ una demiyoruz.
Gerekenler banlansın. Burası siyaset yapılmak için açılmadı. Sonuç olarak gidiyorsunuz birde profil fotoğrafı yapıp burda siyaset yapıyorsunuz. Böyle bir şey için açılmadı forum. Ben gerekenin banlanmasını yöneticilere arz ediyorum.Lütfen yardım eder misin, Ayrıca sana ne benim siyasetimden, ve o arkadaşlara boş yapma demiyorsun
Solcu kominist diye BOŞ una demiyoruz.
SİZ BANA AKTROL DİYONUZ SİZ NEDEN BANLANMIYOSUNUZ?Gerekenler banlansın. Burası siyaset yapılmak için açılmadı. Sonuç olarak gidiyorsunuz birde profil fotoğrafı yapıp burda siyaset yapıyorsunuz. Böyle bir şey için açılmadı forum. Ben gerekenin banlanmasını yöneticilere arz ediyorum.
@White Ravens
@White Ravens dostum bakar mısın?Bence de, ALLAH BELANIZI VERSİN MODERATÖRLER DE TARAFLI.