Yardım SSD VİDASI YALAMA OLDU NASIL SÖKECEm???

siyabent

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,140
3 yıldır kapalı laptop actık vida yapışmış resmen çıkmadı yalama oldu nasıl açarız bunu

Ekler

• image.webp
    image.webp
    1.9 MB · Hit: 71
40 farklı tornavida ucu denedim olmuyor
tornavida ucuyla olmaz zaten arkadaşın dediği gibi bıçakla deneyin olmazsa karga burun ile deneyin kenarlarından sıkıp çevireceksiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ilaveten bu vidaları fazla sıkmayın zaten hareket eden bir parça değil hafif sıkın yeterli

tornavida ucuyla olmaz zaten arkadaşın dediği gibi bıçakla deneyin olmazsa karga burun ile deneyin kenarlarından sıkıp çevireceksiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ilaveten bu vidaları fazla sıkmayın zaten hareket eden bir parça değil hafif sıkın yeterli
Ben kendi pcmde öyle yapıyorum zaten ama sanki dyson sıkılmış gibi taş olmuş Ayriyeten kenardan tutucak pay yokki nasıl tutucam kargayşa

matkap ile o vidayı eritene kadar döndüreceksin çıkacak ama ben bunu yaptıktan sonra bilgisayarım bozulmuştu çöp oldu niye dersen o vidayı matkap ile eritirken parcalarken o parcalar anakarta gelmesin diye altına peçete koymuştum ama yine de ufakta olsa bir yerlere gelmiş o yüzden o vidayı sökerken dikkat et demir parcaları sağ sola gitmesin

Ben kendi pcmde öyle yapıyorum zaten ama sanki dyson sıkılmış gibi taş olmuş Ayriyeten kenardan tutucak pay yokki nasıl tutucam kargayşa
tutacak pay yoksa hızlı yapıştırıcı yapıştırmayı deneyebilirsin onunla döndürmeye çalışırsın ama çok sıkılmışsa muhtemelen yapıştırıcı da kırılır

tutacak pay yoksa hızlı yapıştırıcı yapıştırmayı deneyebilirsin onunla döndürmeye çalışırsın ama çok sıkılmışsa muhtemelen yapıştırıcı da kırılır
yarın olmazsa ince matkap ucuyla vidayı tamamen delip atmayı düşünüyorum. anakarta zarar verirmiyim sizce

Karga burnu veya pense ile yanlardan iyice kavrayıp gevşetebilirsin. El yatkınlığın yoksa asla deneme elinden kayar bi diyota vurursun başka bişiye gelir sonra gg.

Benim de başıma gelmişti de youtubedan o kadar çok video izleyip çözmüştüm ki nasıl hallettiğimi hatırlamıyorum.

Geri