Bıçak , alyan , kargaburun . Ne varsa dal ..3 yıldır kapalı laptop actık vida yapışmış resmen çıkmadı yalama oldu nasıl açarız bunu
40 farklı tornavida ucu denedim olmuyorBıçak , alyan , kargaburun . Ne varsa dal ..
tornavida ucuyla olmaz zaten arkadaşın dediği gibi bıçakla deneyin olmazsa karga burun ile deneyin kenarlarından sıkıp çevireceksiniz40 farklı tornavida ucu denedim olmuyor
Ben kendi pcmde öyle yapıyorum zaten ama sanki dyson sıkılmış gibi taş olmuş Ayriyeten kenardan tutucak pay yokki nasıl tutucam kargayşatornavida ucuyla olmaz zaten arkadaşın dediği gibi bıçakla deneyin olmazsa karga burun ile deneyin kenarlarından sıkıp çevireceksiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ilaveten bu vidaları fazla sıkmayın zaten hareket eden bir parça değil hafif sıkın yeterli
tutacak pay yoksa hızlı yapıştırıcı yapıştırmayı deneyebilirsin onunla döndürmeye çalışırsın ama çok sıkılmışsa muhtemelen yapıştırıcı da kırılırBen kendi pcmde öyle yapıyorum zaten ama sanki dyson sıkılmış gibi taş olmuş Ayriyeten kenardan tutucak pay yokki nasıl tutucam kargayşa
yarın olmazsa ince matkap ucuyla vidayı tamamen delip atmayı düşünüyorum. anakarta zarar verirmiyim sizcetutacak pay yoksa hızlı yapıştırıcı yapıştırmayı deneyebilirsin onunla döndürmeye çalışırsın ama çok sıkılmışsa muhtemelen yapıştırıcı da kırılır
O çok riskli bir işlem bence anakarta zarar verebilirsinizyarın olmazsa ince matkap ucuyla vidayı tamamen delip atmayı düşünüyorum. anakarta zarar verirmiyim sizce
Karga burnuyla vidayı çevirmeye çalış3 yıldır kapalı laptop actık vida yapışmış resmen çıkmadı yalama oldu nasıl açarız bunu