Neler Yeni

Çözüldü✓ SSD yazma hızı ciddi şekilde düştü

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Furkan
Başlıkta yazdığı gibi ssdmin yazması bir anda 600 e düştü 15 saniyede açılan bilgisayar 1 dakikada açılmaya başladı ilk aldığımda test yapmıştım sorun yoktu bu yavaş açılma olunca yeniden test edeyim dedim yazma hızı çok düşüktü bu sorun nasıl çözülür bu arada Windows 11 kullanıyorum SSD linki=PNY XLR8 CS3030 500 GB NVMe M.2 SSD 1.850 TL yerine 1.355 TL
Mesaj otomatik birleştirildi:

1737228448426.png

Muhammedburak53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
Muhammed Burak
Başlıkta yazdığı gibi ssdmin yazması bir anda 600 e düştü 15 saniyede açılan bilgisayar 1 dakikada açılmaya başladı ilk aldığımda test yapmıştım sorun yoktu bu yavaş açılma olunca yeniden test edeyim dedim yazma hızı çok düşüktü bu sorun nasıl çözülür bu arada Windows 11 kullanıyorum SSD linki=PNY XLR8 CS3030 500 GB NVMe M.2 SSD 1.850 TL yerine 1.355 TL

Alıntıyı görüntüle
hard disk sentinel uygulamasından diskin sağlığını kontrol edermisin dostum ona göre anlaşılır

Muhammedburak53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
Muhammed Burak

Muhammedburak53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
Muhammed Burak
deneyeyim ama yani ürün daha 5 aylık nasıl sorun olabilir
hocam büyük ihtimalle ssd den düşünüyorum ama yazılımsal bir uygulama ile çakışma da yaşıyor olabilir siz bide ondan sonra windows sıfırlama yapıp test yapın eğer aynı ise garantisine gönderin

Muhammedburak53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
Muhammed Burak
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Furkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
normal duruyor hocam burda siz bişey indirirken veya kopyalarken vs sorun yada yavaşlama yaşıyormusunuz
bilgisayar kullanırken bir sorun yok sorunum crystaldiskmarkta yazma hızı düşük diye yazdım ve windows açılırken eskiye nazaran çok yavaş açılıyor 20 saniyede açılan pc 1 dakikada açılıyor süresini tuttum tam 1 dakıka

Muhammedburak53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
Muhammed Burak
bilgisayar kullanırken bir sorun yok sorunum crystaldiskmarkta yazma hızı düşük diye yazdım ve windows açılırken eskiye nazaran çok yavaş açılıyor 20 saniyede açılan pc 1 dakikada açılıyor süresini tuttum tam 1 dakıka
hocam şuan fark ettim bazı değerler normal bazı değerler düşük görünüyor böyle olmaması lazım siz bi sıfırlama yapın bi problem var olmazsa garantiye gönderin

ssd.png

hocam bendede böyle çıkıyor sizde ortada bir kaç mb testlerine bakarsanız farkı anlarsınız bir anormallik var bazılarında

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Furkan
hocam şuan fark ettim bazı değerler normal bazı değerler düşük görünüyor böyle olmaması lazım siz bi sıfırlama yapın bi problem var olmazsa garantiye gönderin

Alıntıyı görüntüle

hocam bendede böyle çıkıyor sizde ortada bir kaç mb testlerine bakarsanız farkı anlarsınız bir anormallik var bazılarında
firmware güncellemesi denesem düzelirmi acaba

Muhammedburak53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
Muhammed Burak
firmware güncellemesi denesem düzelirmi acaba
hocam pek işe yarayacağını sanmıyorum siz windowsu sıfırlayın tekrar test yapıp karşılaştırın ondan sonra eğer yine aynıysa garantiye bunun fotoğrafını mail ile ilerek sıkıntıyı söyleyin

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Furkan
hocam pek işe yarayacağını sanmıyorum siz windowsu sıfırlayın tekrar test yapıp karşılaştırın ondan sonra eğer yine aynıysa garantiye bunun fotoğrafını mail ile ilerek sıkıntıyı söyleyin
pny hakkında bilginiz varmı bakarlarmı yani şimdi birde servis ile uğraşmayalım

Top Bottom