Toshiba için hocam, gidip başka bir SSD diskte yapamazsın o programdan.SSD Utility uygulaması ile yapılabiliyor. Ben de internetten araştıra araştıra öğrendim.
Hadi be. Demek ki hala öğrenememişim. Teşekkürler.Toshiba için hocam, gidip başka bir SSD diskte yapamazsın o programdan.
Her markanın kendine özel bir aracı oluyor, eğer yoksa bir şey yapamıyorsun. Ya da benim GX1 gibi dandiğin dandiği bir şey var ama işe de yaramıyor olabilir. O yüzden almadan bakmak lazım. Samsung'un magicial var mesela Toshiba'nın Utility, Sandisk'in SSD Dashboard, Kingston'ın SSD Manager vs.Hadi be. Demek ki hala öğrenememişim. Teşekkürler.![]()
Aydınlattınız hocam sağolun.Her markanın kendine özel bir aracı oluyor, eğer yoksa bir şey yapamıyorsun. Ya da benim GX1 gibi dandiğin dandiği bir şey var ama işe de yaramıyor olabilir. O yüzden almadan bakmak lazım. Samsung'un magicial var mesela Toshiba'nın Utility, Sandisk'in SSD Dashboard, Kingston'ın SSD Manager vs.
Aydınlattınız hocam sağolun.![]()
Her markanın kendine özel bir aracı oluyor, eğer yoksa bir şey yapamıyorsun. Ya da benim GX1 gibi dandiğin dandiği bir şey var ama işe de yaramıyor olabilir. O yüzden almadan bakmak lazım. Samsung'un magicial var mesela Toshiba'nın Utility, Sandisk'in SSD Dashboard, Kingston'ın SSD Manager vs.
Toshiba için hocam, gidip başka bir SSD diskte yapamazsın o programdan.
Biostar veya crucialSSD niz nedir
Kendi uygulamasını yükleyin