öyle bir hdd yok kral ya. en en en iyi hdd en en en kötü ssd nin yanına dahi yanaşamıyor.beyler ssd ye param yetişmiyo ssd yi aratmayacak hızlı bi hdd önerir misiniz?
0 mi 2. El mi istiyorsunkanka okul harçılığından 300 400 artırırım en fazla 500gb ssd var 480 i dolu
O butceye 0 500 gb var 2. El ise 1 tb senin secimin ben 1 2 ilan buldum sen birazdaha arastirirsin kendine yakin olan biyerden testlerini yapip alirsin ben 3 4 ay once 2el aldim kullaniyorumbulabilirsem sıfır yoksa sıfır takıntım yok pc mi de ikinci el aldım ikinci el candır
eyvallah kankam sağolasınO butceye 0 500 gb var 2. El ise 1 tb senin secimin ben 1 2 ilan buldum sen birazdaha arastirirsin kendine yakin olan biyerden testlerini yapip alirsin ben 3 4 ay once 2el aldim kullaniyorum
Harddisk (Dahili) ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
Harddisk (Dahili) ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com1 TB HDD SEAGATE - Harddisk (Dahili) ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Parçaları sahibinden.com'da - 1022211498
1 TB HDD SEAGATE - Harddisk (Dahili) ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleriyle bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
yok öyle bir şeybeyler ssd ye param yetişmiyo ssd yi aratmayacak hızlı bi hdd önerir misiniz?
Rica ederim iyi forumlar birazdaha butceni artirisan 2tb liklere bakabilirsineyvallah kankam sağolasın