bilgisayara takup çalışıp çalışmadığını kontrol edeceksin normaliçi boş nasıl kontrol etcem
elektrik gidincede aynı şey oluyor bir şey olmamıştır ama tekrarlamaŞimdi bi kutuya takmıştım iş yerinde içini temizledim çıkarmışım programda sağlık %96 ama bi uyarı vardı reboot falan elektrik varken çıkardım bir şey olmuş olabilirmi
Bu soruyu SSDyi tekrar PC ye bağlayıp sorunla karşılaşıpta mı soruyorsun? Ona göre çözüm üretelim.Şimdi bi kutuya takmıştım iş yerinde içini temizledim çıkarmışım programda sağlık %96 ama bi uyarı vardı reboot falan elektrik varken çıkardım bir şey olmuş olabilirmi
bağladım ssd programı var orda bi uyarı verdi çalışıyor ama sattım zaten ssdyi az önceBu soruyu SSDyi tekrar PC ye bağlayıp sorunla karşılaşıpta mı soruyorsun? Ona göre çözüm üretelim.
ssd de hdd de aynı şekilde çıkardım windowsun olduğu diski çıkardığında veri kaybı olurmu bilmem ama fiziksel hasar alacağını sanmam windowsun olduğu diski çıkarmayı denemedimssd dimi hardisk değil
ben denemiştim ama kötü bir şey olmuyordu sağlamdı hatırlamıyorum siyah ekrandı sanırımssd de hdd de aynı şekilde çıkardım windowsun olduğu disk çıkardığın diskte olmadığı sürece verilere bir şey olmuyor windowsun olduğu diski çıkarmayı denemedim
biraz devrik ve saçma yazmışım düzelttimben denemiştim ama kötü bir şey olmuyordu sağlamdı hatırlamıyorum siyah ekrandı sanırım