eyupseker 80+ Silver Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 4,253 Reaksiyon skoru 2,598 29 Ocak 2021 #1 Kingston'ın instagramda paylaştığı gönderidir. Burada ne demek istenilmiş anlayamadım. Anlayan ve ya bilen varsa anlatabilir mi?
Kingston'ın instagramda paylaştığı gönderidir. Burada ne demek istenilmiş anlayamadım. Anlayan ve ya bilen varsa anlatabilir mi?
B baltazar 80+ Platinum Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 11,588 En İyi Cevap 9 Reaksiyon skoru 17,646 29 Ocak 2021 #2 Dosya aktarımıdnan bahsetmiş. HDD kullanıp yeni SSD alanların dosyaları nasıl SSD'ye aktaracağını konu alan bir post bu.
Dosya aktarımıdnan bahsetmiş. HDD kullanıp yeni SSD alanların dosyaları nasıl SSD'ye aktaracağını konu alan bir post bu.
T Trexsons 80+ Silver Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 4,748 En İyi Cevap 1 Reaksiyon skoru 7,276 29 Ocak 2021 #3 eyupseker yazmış: Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle Kingston'ın instagramda paylaştığı gönderidir. Burada ne demek istenilmiş anlayamadım. Anlayan ve ya bilen varsa anlatabilir mi? Devamı için tıklayın... nE?
eyupseker yazmış: Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle Kingston'ın instagramda paylaştığı gönderidir. Burada ne demek istenilmiş anlayamadım. Anlayan ve ya bilen varsa anlatabilir mi? Devamı için tıklayın... nE?