Asus PRIME H610M-R-SI anakartım var topladığım masaüstünde alırken (msi SPATIUM M450 M.2 500GB V1) ssdyi aldım haliyle 500 gb alan yetmiyor bunun aynısından bir tane daha alırsam anakartımda yer var mı yoksa bu ssd yi atıp 1 tb mı almam gerekiyor
Maalesef tek SSD slotu varAsus PRIME H610M-R-SI anakartım var topladığım masaüstünde alırken (msi SPATIUM M450 M.2 500GB V1) ssdyi aldım haliyle 500 gb alan yetmiyor bunun aynısından bir tane daha alırsam anakartımda yer var mı yoksa bu ssd yi atıp 1 tb mı almam gerekiyor
Bu kasalarda sata SSD yerleri oluyor. Anakart kutusunda sata kablosu da cikar. Sata SSD alarak 2 sini de kullanmış olursun. Resim attimAsus PRIME H610M-R-SI anakartım var topladığım masaüstünde alırken (msi SPATIUM M450 M.2 500GB V1) ssdyi aldım haliyle 500 gb alan yetmiyor bunun aynısından bir tane daha alırsam anakartımda yer var mı yoksa bu ssd yi atıp 1 tb mı almam gerekiyor
Kasa resmi atarsan bakalım içiniBenim ssd çöp yani yükseltmek istersem peki ram 1 tane daha 16 gb alabilirmiyim yer var mı
Anakartta kaç ram takılı ? ssd almak istersen anca sata ssd felan alabilirsinBenim ssd çöp yani yükseltmek istersem peki ram 1 tane daha 16 gb alabilirmiyim yer var mı
X1slotuna dönüş takarak bir ssd daha kullanabilirsin tabi çok kullanışlı bir yöntem değil ama şöyle yapabilirsin, 1tb olanı anakarta şu an elindekinide X1 portuna takabilirsinAsus PRIME H610M-R-SI anakartım var topladığım masaüstünde alırken (msi SPATIUM M450 M.2 500GB V1) ssdyi aldım haliyle 500 gb alan yetmiyor bunun aynısından bir tane daha alırsam anakartımda yer var mı yoksa bu ssd yi atıp 1 tb mı almam gerekiyor
X1 portuna takmak nasıl oluyor detay verebilirmisin ona göre 1 tb olanı sipariş edeyimX1slotuna dönüş takarak bir ssd daha kullanabilirsin tabi çok kullanışlı bir yöntem değil ama şöyle yapabilirsin, 1tb olanı anakarta şu an elindekinide X1 portuna takabilirsin
Yada sata ssd nedir sata ssd ayrı olarak takabilirmiyim normal anakarttaki ssd yi ellemedenX1 portuna takmak nasıl oluyor detay verebilirmisin ona göre 1 tb olanı sipariş edeyim
X1 portu için dönüştürücüler var bulursam link atarım, sataysa ucuz ve alanı geniş olur fakat yavaş olur oyun yüklerken, açarken, dosya aktarırken yavaşlığı hissedersin ssdye göre ama terh edilebilirX1 portuna takmak nasıl oluyor detay verebilirmisin ona göre 1 tb olanı sipariş edeyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yada sata ssd nedir sata ssd ayrı olarak takabilirmiyim normal anakarttaki ssd yi ellemeden
https://app.hb.biz/9GZOMlW3puHx bunu kullanıyorum işine yararX1 portu için dönüştürücüler var bulursam link atarım, sataysa ucuz ve alanı geniş olur fakat yavaş olur oyun yüklerken, açarken, dosya aktarırken yavaşlığı hissedersin ssdye göre ama terh edilebilir
Tek 1tb yada 2tb al sorun olmaz okadar PC daha hızlı açılır tek SSD ileAsus PRIME H610M-R-SI anakartım var topladığım masaüstünde alırken (msi SPATIUM M450 M.2 500GB V1) ssdyi aldım haliyle 500 gb alan yetmiyor bunun aynısından bir tane daha alırsam anakartımda yer var mı yoksa bu ssd yi atıp 1 tb mı almam gerekiyor