Neler Yeni

Yardım SSD'Mİ NASIL BOŞALTABİLİRİM

Ordulu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
456
İsim
Mustafa Elbaşı
1609872027369.png

ssd çok fazla dolu içinde win10 kurulu ve sadece valorant kurulu. başka yukluı oyunları da sildim boşaldı ama photoshoptan 2020 den dosya açmak istediğimde su mesajı alıyorum

1609872143414.png

ne yapabilirim yardım edermisiniz?

Necrowolf

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
145
İsim
Halil İbrahim ürel
Alıntıyı görüntüle

ssd çok fazla dolu içinde win10 kurulu ve sadece valorant kurulu. başka yukluı oyunları da sildim boşaldı ama photoshoptan 2020 den dosya açmak istediğimde su mesajı alıyorum

Alıntıyı görüntüle

120 gb ssd kullanilan sistemlerde Windows dan baska bir şey kurulmamali. Yapabiliyorsaniz doayalarinizi d ye yedekleyin. Daha sonra sistem dosyasi disindakileri silin. Temp ve %temp% klasöründeki herseyi silin. Geri dönüşüm kutusundakileri belgelerimdeki dosyaları alayını silin. Tabi lazim olanlari d ye almayi unutmayin. Ayrica CCleaner gibi gereksiz dosya silme programı kullanabilirsiniz

Ordulu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
456
İsim
Mustafa Elbaşı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
120 gb ssd kullanilan sistemlerde Windows dan baska bir şey kurulmamali. Yapabiliyorsaniz doayalarinizi d ye yedekleyin. Daha sonra sistem dosyasi disindakileri silin. Temp ve %temp% klasöründeki herseyi silin. Geri dönüşüm kutusundakileri belgelerimdeki dosyaları alayını silin. Tabi lazim olanlari d ye almayi unutmayin. Ayrica CCleaner gibi gereksiz dosya silme programı kullanabilirsiniz
yedekleme işlemci nasıl olucaka acaba?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

1609873301249.png

acaba bunu silsem sıkıntı çıkar mı ?

Top Bottom