SSD'nin kendiliğinden dolması

Reaksiyon skoru
35
120gb SSD de windows 10 yaklaşık 1 ay önce kurmuştum. 80gb boş alan her gün yavaş yavaş dolmayı başladı . Şuan 66gb boş ama windows10 format attıktan sonra sadece ve sadece driverleri kurup bırakmıştım . oyunlarım vs 1tb harddiskta duruyor. Disk sağ tıklayıp özelliklerden , diski temizle bastım ve toplam 61mb gereksiz dosya vardı.
Virüs var düşüncesiyle kaspersky yükledim temiz çıktı.
Bu durum normal mi yoksa normal değil mi?

Oyunların Save dosyalar, oyunların ayarları, HDD kurduğun programlarının ana merkez(?) verilerinin tutulduğu yer Windows'un kurulu olduğu disk oluyor. Yani aslında senin SSD durduk yere dolmuyor, HDD kurulu olan programlar yüzünden doluyor. Tabi arkada bitcoin mining yapan bir virüs vs. yoksa.

Windowsun kurulu olduğu SSD de 20 GB save dosyası koyan oyun bile gördüm ben.

Oyunların Save dosyalar, oyunların ayarları, HDD kurduğun programlarının ana merkez(?) verilerinin tutulduğu yer Windows'un kurulu olduğu disk oluyor. Yani aslında senin SSD durduk yere dolmuyor, HDD kurulu olan programlar yüzünden doluyor. Tabi arkada bitcoin mining yapan bir virüs vs. yoksa.

Windowsun kurulu olduğu SSD de 20 GB save dosyası koyan oyun bile gördüm ben.
Tüm dosyaları baktım yok . virüs konusunda da daha yeni format attım ve herhangi crackli uygulama yada oyunu yüklemedim. steam,battle.net,epic game hepsi C de yani ssd de kurulu değil hepsini 1TB Harddisk kurdum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,959
Üyeler
188,185
Son üye
Silvenzio
Geri