Hocam sizce twinmos 1tb yapayım mı ya da kioxia exceria 500gb mi kalsinmb/s cinsinden yazma ve okuma hızını gösteriyor olması lazım
Anladım hocam teşekkürlerBirisi okuma hızı birisi yazma hızı yüksek olması tabi ki daha iyi yapıyor.
Sağolun hocam sizce twinmos 1tb alınır mı okuma yazma hızlarında yuksekmisokuma yazma hızları
hocam ben bilinmeyen markaları tercih etmiyoruum nacizane önerim bilinen markalardan birini seçmenizAnladım hocam teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sağolun hocam sizce twinmos 1tb alınır mı okuma yazma hızlarında yuksekmis
Şöyle düşünYanlarındaki 3600/3250 gibi sayılar ne anlama geliyor? Yüksek olunca iyi mi oluyor?Alıntıyı görüntüle
Kendim 1tb kioxia exceria kullanıyorum, daha 1 sene geçmeden sağlık değeri %88 civarına geldi. O yüzden Kioxia'yı pek öneremem. Aynı şekilde diğer marka hakkında bilgim olmadığından onunla alakalı yorum yapamayacağım.Hocam sizce twinmos 1tb yapayım mı ya da kioxia exceria 500gb mi kalsin
Hocam çok para vermek istemedim netacda almak istemedim sandıktır diye bilinen marka olarak örnek verebilir misiniz? Kioxia exceria 500gb 1700/1600mb/s seçili bir arkadaş onu secmemi söyledi bir tık aşağı seçip sizce ne alayımhocam ben bilinmeyen markaları tercih etmiyoruum nacizane önerim bilinen markalardan birini seçmeniz
Anladım hocam sağolunKendim 1tb kioxia exceria kullanıyorum, daha 1 sene geçmeden sağlık değeri %88 civarına geldi. O yüzden Kioxia'yı pek öneremem. Aynı şekilde diğer marka hakkında bilgim olmadığından onunla alakalı yorum yapamayacağım.
Samsung güzelHocam çok para vermek istemedim netacda almak istemedim sandıktır diye bilinen marka olarak örnek verebilir misiniz? Kioxia exceria 500gb 1700/1600mb/s seçili bir arkadaş onu secmemi söyledi bir tık aşağı seçip sizce ne alayım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Anladım hocam sağolun
Arkadaşa katılıyorum 500 alınmaz iki oyun yükleyince ssd doluyorkingston crucial samsung kioxia bilelen modeller ama 500 gb almayın bence zorlayıp 1 tb alın