Öneri STALKER 2 alınır mı oynanır mı

•KoRkMaZ•

80+ Silver
Reaksiyon skoru
788
selamlar %15 ind varken belki alabilirim. geri dönüşleriniz var mı oyun nasıl iyi mi

Çok vasat bir oyun. Hikayesi ve oynanışı sarsada daha çok yolu var oyunun ama denemek çok istiyorsan game pass de var bakabilirsin

Çok vasat bir oyun. Hikayesi ve oynanışı sarsada daha çok yolu var oyunun ama denemek çok istiyorsan game pass de var bakabilirsin
game pass da görmemiştim saolasın reis ordan deneyeyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bence alınır oyun iyi..
bug bişeye rastladınız mı hiç

karşına çıkan sorunlar nerelerdi

İlk çıktığında teknik problemlerden dolayı oynanmaz haldeydi ancak şu an geçti onlar diye biliyorum. Oynanış olarak vesaire kötü değil. Oynanır bence ama 36 dolar edecek bir oyun olduğunu sanmıyorum. 15-20 dolar ideal fiyatı. Gamepass üzerinden oyna 200 TL ver geç.

game pass da görmemiştim saolasın reis ordan deneyeyim

bug bişeye rastladınız mı hiç

karşına çıkan sorunlar nerelerdi
ben rastlamadım ama direk hikayeyı takıp etmenız gerekıyor hıkayeden sapıp baska bir şey ler yaptıgınızda alabilmenız gereken silahları alamıyorsunuz veya olması gereken yerde olmuyor..

İlk çıktığında teknik problemlerden dolayı oynanmaz haldeydi ancak şu an geçti onlar diye biliyorum. Oynanış olarak vesaire kötü değil. Oynanır bence ama 36 dolar edecek bir oyun olduğunu sanmıyorum. 15-20 dolar ideal fiyatı. Gamepass üzerinden oyna 200 TL ver geç.
evet game pass da olduğunu yeni öğrendim almayacağım. sadece yüksek dosya ve düşük internetten dolayı değer mi onu anlamaya çalışıyorum hocam

ben rastlamadım ama direk hikayeyı takıp etmenız gerekıyor hıkayeden sapıp baska bir şey ler yaptıgınızda alabilmenız gereken silahları alamıyorsunuz veya olması gereken yerde olmuyor..
o çok kötü işte ben oyunda gezmeyi severim metro serilerinde olduğu gibi. eğer böyle bir sorun varsa indirmeyeceğim

evet game pass da olduğunu yeni öğrendim almayacağım. sadece yüksek dosya ve düşük internetten dolayı değer mi onu anlamaya çalışıyorum hocam

o çok kötü işte ben oyunda gezmeyi severim metro serilerinde olduğu gibi. eğer böyle bir sorun varsa indirmeyeceğim
malasef ben oynarken öyleydi güncel videoalra bakın belkı düzeltmıslerdir..

y
1742035963968.png
bu yorumum her şeyi gösteriyor çok iyi pc yoksa alma

oyun fena değil bence oynanmaya değer ama o kadar para vermeye gerek yok game pas ile oynanabilir.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,448
Üyeler
183,837
Son üye
mambaout
Geri