game pass da görmemiştim saolasın reis ordan deneyeyimÇok vasat bir oyun. Hikayesi ve oynanışı sarsada daha çok yolu var oyunun ama denemek çok istiyorsan game pass de var bakabilirsin
bug bişeye rastladınız mı hiçbence alınır oyun iyi..
karşına çıkan sorunlar nerelerdiÇok vasat bir oyun. Hikayesi ve oynanışı sarsada daha çok yolu var oyunun ama denemek çok istiyorsan game pass de var bakabilirsin
ben rastlamadım ama direk hikayeyı takıp etmenız gerekıyor hıkayeden sapıp baska bir şey ler yaptıgınızda alabilmenız gereken silahları alamıyorsunuz veya olması gereken yerde olmuyor..game pass da görmemiştim saolasın reis ordan deneyeyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bug bişeye rastladınız mı hiç
karşına çıkan sorunlar nerelerdi
evet game pass da olduğunu yeni öğrendim almayacağım. sadece yüksek dosya ve düşük internetten dolayı değer mi onu anlamaya çalışıyorum hocamİlk çıktığında teknik problemlerden dolayı oynanmaz haldeydi ancak şu an geçti onlar diye biliyorum. Oynanış olarak vesaire kötü değil. Oynanır bence ama 36 dolar edecek bir oyun olduğunu sanmıyorum. 15-20 dolar ideal fiyatı. Gamepass üzerinden oyna 200 TL ver geç.
o çok kötü işte ben oyunda gezmeyi severim metro serilerinde olduğu gibi. eğer böyle bir sorun varsa indirmeyeceğimben rastlamadım ama direk hikayeyı takıp etmenız gerekıyor hıkayeden sapıp baska bir şey ler yaptıgınızda alabilmenız gereken silahları alamıyorsunuz veya olması gereken yerde olmuyor..
malasef ben oynarken öyleydi güncel videoalra bakın belkı düzeltmıslerdir..evet game pass da olduğunu yeni öğrendim almayacağım. sadece yüksek dosya ve düşük internetten dolayı değer mi onu anlamaya çalışıyorum hocam
o çok kötü işte ben oyunda gezmeyi severim metro serilerinde olduğu gibi. eğer böyle bir sorun varsa indirmeyeceğim
imzamdaki pc var işte de bence bu arkadaş ironi yapmamışyAlıntıyı görüntüle bu yorumum her şeyi gösteriyor çok iyi pc yoksa alma
o zaman oynatır 2 k da 3060 ti ile maks 30 40 fps alıyodum en düşüklerdeimzamdaki pc var işte de bence bu arkadaş ironi yapmamış![]()