Neler Yeni

Öneri STALKER 2 İçin Önceki Oyunları Oynamak Gerekecek mi?

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,784
İsim
MehmedVII
Oyunu baya bir bekliyorum Epic'te 345 lira büyük ihtimal alacam ama önceki oyunlar çok eski görünüyor grafik olarak ve vuruş hissi olarak. Oyunu yapan firma önceki oyunları oynamak gerekliliğiyle ilgili bir şey dedi mi?

miraqa99

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
510
İsim
Mirağa
Oyunu baya bir bekliyorum Epic'te 345 lira büyük ihtimal alacam ama önceki oyunlar çok eski görünüyor grafik olarak ve vuruş hissi olarak. Oyunu yapan firma önceki oyunları oynamak gerekliliğiyle ilgili bir şey dedi mi?
oynamaya kalkma vuruş hissi o kadar kötü ki. aklımda güzel oyun olarak kalmıştı ama çok kötü geldi. varsa ytden izle hikayesin. sorunuza geleçek olursak bi fikrim yok :(

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,784
İsim
MehmedVII
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
oynamaya kalkma vuruş hissi o kadar kötü ki. aklımda güzel oyun olarak kalmıştı ama çok kötü geldi. varsa ytden izle hikayesin. sorunuza geleçek olursak bi fikrim yok :(
Oynamayacam. Zaten bu oyunu Türkçe olmadan oynayamam ama yenisi Türkçe.

ChristianSerratos

80+ Silver
Türkçe yama var ama aktif modlar ile kullanılmıyor modsuz Stalker serisinde oynanmaz durumda zaten

• Beğen

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,784
İsim
MehmedVII
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

ChristianSerratos

80+ Silver
Oynarsam GeForce NOW'dan oynayacağım için yama/mod kuramam
ben stalker 2 ön sipariş yaptığım için steam topluca seriyi almıştım yamayı kurunca modlar bozuluyordu o yüzden bırakmıştım

• Beğen

TİTAN.

80+ Platinum
Oynamana gerek yok
Oyun gerçekten çok eski

• Beğen
Top Bottom