cekcekici
80+
- Reaksiyon skoru
- 17
Daha önce 2.034'e düşmüştü amazonda yakın zamanda kaçıranlar için fena fiyat değil.
kesinlikle markaya para verin, voitin pipetli termosunu aldım stanleyin 0.47 lik açık bardağı kadar bile soğuk tutamadıMarkaya boşa para vermeyin. Penguen termos aldım, taş gibi işini yapıyor hem de yerli malı. Öncesinde stanley de kullandım hiçbir farkı yok.
valla markadan ziyade ürün kalitesi de önemli 500 liralık normal kaliteli olmayan bi termos var 2-3 saat anca sıcak soğuk tutuyor. Bir de dışı yeşil markasız noname bi termos var 2 gün boyunca sıcak soğuk tutuyor.kesinlikle markaya para verin, voitin pipetli termosunu aldım stanleyin 0.47 lik açık bardağı kadar bile soğuk tutamadı
bu arada nays ile alırsanız 150 tl hediye para veriyor, geçenki amazon fiyatına yakınlaşır 2050 olur
Çift katman çelik olması olan önemli. O özellik olduktan sonra markanın önemi yok benim gördüğüm.kesinlikle markaya para verin, voitin pipetli termosunu aldım stanleyin 0.47 lik açık bardağı kadar bile soğuk tutamadı
bu arada nays ile alırsanız 150 tl hediye para veriyor, geçenki amazon fiyatına yakınlaşır 2050 olur
Olay marka değil ömür boyu garanti olması , termos yere düşerse ya da bir darbe alırsa ısıyı dışarıya vermeye başlıyor ve bozuluyor . Stanley de ömür boyu garanti var ne kadar yere düşse de darbe alsa da bozulunca sıfırıyla değiştiriyorlar. Biz 10 yıllık termosu 2 defa garantiye yolladık ısıtma özelliğini kaybetmişti , 2 defa sıfırını yolladılar. Stanley ömürlük termosMarkaya boşa para vermeyin. Penguen termos aldım, taş gibi işini yapıyor hem de yerli malı. Öncesinde stanley de kullandım hiçbir farkı yok.