Neler Yeni

🔥İndirim Stanley Klasik Çelik Termos 1.4 Litre | 1471 TL |

Hocam kapak kısmı plastik mi 1lt olanın?
bende 0.70 lik olanı var yazın full sopğuk su için kullanıyorum. plastik ama hiç sıkıntı çıkarmadı şimdiye kadar. sağlam bişey yani. 2 ltrelik olanda dışı metal olsa bile içi plastiktir zaten. şimdi 1000tlden 1 lt lik aldım bende normalde 1300 bandında idi

Stanley al, çok kaliteli, diğerleri sıcak tutmuyor. Bende 1.9 ltliğide var ertesi gün bile suya el değmiyor. Parasını hak ediyor.
O kadar sıcak tutmasına açıkcası gerek yok, arada sahil veya ormana oturmaya gidiyoruz, çay kahve yapalım yeter ertesi güne kadar tutmasada olur yani :D kamp yapmıyoruz

O kadar sıcak tutmasına açıkcası gerek yok, arada sahil veya ormana oturmaya gidiyoruz, çay kahve yapalım yeter ertesi güne kadar tutmasada olur yani :D kamp yapmıyoruz
Siz bilirsiniz, bende kampa gitmiyorum ama diğer termoslarda çabucak soğuyor, ben keşke çook önceden alsaymışım diyorum

Uygulamadan girince çıktı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Rica ederim, büyük 1.9 ltlik olanda vakum yapan yeri var ora plastik ama oraya su degdirmiyorusunuz zaten, bardağıda celik, plastik değil
1.4 yeterli olur herhalde olmadı 3 taksitle ömürlük alayım yapcak bir şey yok dandik ürünlerde decahtlon veya farklı markalarında zaten aynı büyüklükteki ürünler 800-1000 civarıymış 400-500 tlden dolayı kalitesiz almak mantıksız geldi :D

1.4 yeterli olur herhalde olmadı 3 taksitle ömürlük alayım yapcak bir şey yok dandik ürünlerde decahtlon veya farklı markalarında zaten aynı büyüklükteki ürünler 800-1000 civarıymış 400-500 tlden dolayı kalitesiz almak mantıksız geldi :D
Ben 1.9 Luk almıştım, aile için ideal. Bunuda spora giderken su vs koyarım diye aldım. Alın hocam parasını hak ediyor

Geri