Neler Yeni

Stanley Klasik Paslanmaz Çelik Termos Bardak 0,35 Lt 849 TL

xpart25

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Selim Şişman
Çok iyi fiyatmış tüh

Kartallar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,554
İsim
Kara Kartal
20 dakika sıcak tutan bardağa para vermek akıl işi değil
70 - 75 derece sıcak sayılır
fakat firmalar 40 - 50 dereceyi sıcak saydıkları için sıcak tutma saatini 4 e bölün gerçek sıcaklığı bulursunuz 1,5 /4 = 90dakika /4 = 22,5 dakika

elemin

80+ Bronze
20 dakika sıcak tutan bardağa para vermek akıl işi değil
70 - 75 derece sıcak sayılır
fakat firmalar 40 - 50 dereceyi sıcak saydıkları için sıcak tutma saatini 4 e bölün gerçek sıcaklığı bulursunuz 1,5 /4 = 90dakika /4 = 22,5 dakika
Hocam stanley bu , tüm testleri belli , hangi firmaları kastettiğinizi bilmiyorum ama stanley öyle basit numaralar yapmaz.

Kartallar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,554
İsim
Kara Kartal
Hocam stanley bu , tüm testleri belli , hangi firmaları kastettiğinizi bilmiyorum ama stanley öyle basit numaralar yapmaz.
Ne olursa olsun içecekte 40 - 50 derece sıcak sayılmaz tüm firmalar 40 - 50 dereceyi sıcak sayıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
murat kahraman
waybe 1 bardak 850 TL gereksiz bence kendi fikrim. bide kampanyası bitmiş. 😂 😂

~helloworld

80+ Bronze

~helloworld

80+ Bronze
aynı fiyata daha iyisini önerirseniz onu seçelim hocam , stanley fanı değilim ama malzeme kalitesi olarak daha iyisi varsa bu fiyata ya da daha ucuza onları atın ki insanlar bilinçlensin.
aşağı yukarı herhangi bir yerden bulduğun bardak termos bunun işini göreceğine yemin edebilirim ama kanıtlayamam. Eğer diyorsan ki bunun içinden geçsin fiyat performans olarak al şunlardan birini

Mesaj otomatik birleştirildi:

bunları kullanan varsa bilir kalitesini hem stanley hem decathlon quecha kullanıyorum

toltec6

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Taha Ilgar
Stanley 354ml termosunu kullanıyorum. Masa başı işime geçmeden önce şantiyede çalışıyordum, sabah çay makinesinden aldığım çayı sürekli açıp içmeme rağmen öğlene kadar çok rahat koruyordu. Yazın sabah dolaptan koyduğum icetea rahatlıkla öğleni çıkartıyordu. Bir gün konteynerda doldurup unuttum, akşam geri geldiğimde hala makul seviyede soğuktu (konteynerı klimanın soğutması 15 dakikasını alıyor öyle bir sıcak). 2.kattan yanlamasına düştü, biraz ezilme dışında hiç bir şey olmadı. Quechua da kullandım, neye göre içinden geçecek onu anlamadım. Millete akıl verme ayağına ***** muamelesi yapmaktan vazgeçin, 800 lira ne olduğu belirsiz Quechua'ya vereceğime 1200 lira gider Stanley'e veririm. Piyasada bu ara böyle bir güruh peydah oldu, her şeye muhalefet olmak yorucu olmuyor mu? Mercedes E220 almayı düşünüyorum, acaba foruma konu mu açsam? Eminim birileri '' Mersedes sadece amblem gardaşım, mal adam Mersedes alır akıllı adam muturunun reno olduğunu bilir, o paraya alacağın bemeve 520d içinden geçer kral '' gibi yorumlarıyla ufkumu açacaktır.

Top Bottom