Halsiz
80+ Silver
Dahası
Ben çok fazla beğendim bu oyunu. Bu kadar akıcı saran bir oyun oynamadım. Uzay gezegenler falan hoşlanıyorsan alabilirsinBu oyun sizce alınır mı? oyun kaç saat sürüyor deneyimlerinizi benimle paylaşın Tşk.
Güzel oyun. Ama alınmaz Gamepass alıp bitirilir daha mantıklıBu oyun sizce alınır mı? oyun kaç saat sürüyor deneyimlerinizi benimle paylaşın Tşk.
Bi ara Amazon Prime vermişti kod filan vardı bende ama süresi geçti oyuna küstüm o yüzden ama sorun benBu oyun sizce alınır mı? oyun kaç saat sürüyor deneyimlerinizi benimle paylaşın Tşk.
Güzel oyun. Diğer EA yapımlarından çok daha iyi seviyede. Grafikleri, hikayesi, oynanışı, karakterleri olsun harbiden yapmış bu sefer EA. Üstelik Star Wars evrenini de seviyorsan, daha da çok seversin. Ama bir aralar ücretsiz verilmişti Prime ile, Origin hesabını kontrol et istersen. Belki almışsındır beleşe.Bu oyun sizce alınır mı? oyun kaç saat sürüyor deneyimlerinizi benimle paylaşın Tşk.
Yok almamışımGüzel oyun. Diğer EA yapımlarından çok daha iyi seviyede. Grafikleri, hikayesi, oynanışı, karakterleri olsun harbiden yapmış bu sefer EA. Üstelik Star Wars evrenini de seviyorsan, daha da çok seversin. Ama bir aralar ücretsiz verilmişti Prime ile, Origin hesabını kontrol et istersen. Belki almışsındır beleşe.
Harbi miUykum geldi kapattım.
Oyun süresi kaç saat peki?Ben çok fazla beğendim bu oyunu. Bu kadar akıcı saran bir oyun oynamadım. Uzay gezegenler falan hoşlanıyorsan alabilirsin
www.howlongtobeat.com sitesinden istediğiniz oyunun, istediğiniz şekildeki (yan görevsiz, yan görevlerle, tüm görevlerle vb.) bitirme saatini görebilirsiniz.Yok almamışım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Harbi mi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Oyun süresi kaç saat peki?