Neler Yeni

🔥İndirim Starbucks Paslanmaz Çelik Termos 100. Yıl Termosu 923 TL

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Kendim kullanıyorum balonluk bir yanı yok. Büyük kapasiteli termosunu kullanıyorum. Vaadedilen saatleri başarıyla çıkarıyor. Sen kendin al kullan tecrübe et ne demek istediğimi anlarsın
Stanley kötü diyen yok en iyisi o değil okuduğunu anla önce

Kerem Hot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
Kerem Hot
Stanley kötü diyen yok en iyisi o değil okuduğunu anla önce
Bu işin hiçbir zaman sonu yok zaten kendi kendine germe ortamı relax ol. Şu an piyasada satışta olan çoğu termosu tokatlar yanına bile yaklaştırmaz. Senin ülkende satılan popüler olan termosların 2x 3x katı daha iyi demek istediğim o.

nightsoldier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
425
İsim
C.S.
Termos alacaksanız şiddetle Stanley termos tercih ederim. 1300 yada 1400TL den düşmüş olması daha iyi bir termos olduğu anlamına gelmiyor. Yüzyılı aşmış deneyimi, sağlamlığı ile ömür boyu garanti veren bir marka. Yıllardır kullanır ve hiçbir sıkıntı yaşamam. Alacaksanız eğer Stanley alın derim.
Baz bardak termos modellerinin kilit mekanizması çabuk kırılıyor. Ama standart 1.5 litrelik termosları evladiyeliktir, katılıyorum.

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,497
İsim
Baran Kut
Bunu görür müsünüz bilmiyorum ama bu Stanley ürünlerine aldığı darbelerden dolayı içine kurşun sızdırma gibisinden baya dramatik olaylar patlak vermişti bir ara.

Çok iyi hatırlamıyorum ama orada baya bu konuyu boykotlayan, dalgasını geçen olmuştu. Hatta Stanley firması bile bizzat açıklama yapmıştı. Ne cevap verdi tam hatırlamıyorum ama doğrulamıştı sanki.

Almayın demiyorum tabi ama şu konuya da bir göz atıverin. Öyle karar verin kendiniz için.

Top Bottom