Slayer5038
80+
- Reaksiyon skoru
- 25
Stardew Valley Benzeri Oyunlar
Ben de bu oyunu önermeye geldim. Ancak belirtmekte fayda var, oyun açılırken sorun yaratıyor. Windows'unuzu ve saat diliminizi Amerika'ya ayarlamanız gerekiyor diye biliyorum. Son güncellemelerden sonra bu sorun çözüldü mü bilmiyorum ama birkaç ay önceki bir videoda bu sorunun hala devam ettiğini duymuştum.Bana göre Stardew Valley'in en iyi alternatifi Graveyard keeper'dır. İndirimlerde 8 TL oluyor Türkçe yaması da var göz atabilirsin.
Sanırım devam ediyor ama çok sorun yaratacak bir problem değil.Ben de bu oyunu önermeye geldim. Ancak belirtmekte fayda var, oyun açılırken sorun yaratıyor. Windows'unuzu ve saat diliminizi Amerika'ya ayarlamanız gerekiyor diye biliyorum. Son güncellemelerden sonra bu sorun çözüldü mü bilmiyorum ama birkaç ay önceki bir videoda bu sorunun hala devam ettiğini duymuştum.
TMBen de bu oyunu önermeye geldim. Ancak belirtmekte fayda var, oyun açılırken sorun yaratıyor. Windows'unuzu ve saat diliminizi Amerika'ya ayarlamanız gerekiyor diye biliyorum. Son güncellemelerden sonra bu sorun çözüldü mü bilmiyorum ama birkaç ay önceki bir videoda bu sorunun hala devam ettiğini duymuştum.