Starfield Tarzı Açık Dünya Oyun Önerir misiniz..?

JackieTR

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
521
Merhaba arkadaşlar.. Uzay temalı oyunlara ilgim var en son starfield rahat 200+ saat oynamışımdır.. Bir oyunda ıncık cıncık her şeye baktığım için hikaye bile gözümde önemsiz kalıyor..

Kısacası çokta uzay teması değil artık pc den sıkıldım ama böyle açık dünya oyunu olsun sıkılmadan stres atıyım her bir detayda oyunda ölüp durmayayım.. Çok şey istiyorum ama cidden artık ne oynayacağımı bilmiyorum şuan her şey önerebilirsiniz aklıma çoğu açık dünya oyunu gelmiyor ama oynadıklarım var.

Maas efect gibi gibi..

Mass Effect yazacaktım tam. Açık dünya istiyorsan Dragon Age serisine bak mass effecti yapan firmanın oyunu ama ortaçağ teması.
Açık dünya değil ama uzay teması istiyorsan Halo serisine bak.

Merhaba arkadaşlar.. Uzay temalı oyunlara ilgim var en son starfield rahat 200+ saat oynamışımdır.. Bir oyunda ıncık cıncık her şeye baktığım için hikaye bile gözümde önemsiz kalıyor..

Kısacası çokta uzay teması değil artık pc den sıkıldım ama böyle açık dünya oyunu olsun sıkılmadan stres atıyım her bir detayda oyunda ölüp durmayayım.. Çok şey istiyorum ama cidden artık ne oynayacağımı bilmiyorum şuan her şey önerebilirsiniz aklıma çoğu açık dünya oyunu gelmiyor ama oynadıklarım var.

Maas efect gibi gibi..
No Mans Sky öneririm. Aklıma geldikçe güncellerim. Outer Wilds için de iyi diyorlar, ben oynamadım ama listemde var.

Son düzenleme:

Maas efect gibi gibi..

No Man's Sky. Hatta Starfield çark edince millet kitlesel olarak bu oyuna yöneldi.

Son düzenleme:
No Mans Sky öneririm. Aklıma geldikçe güncellerim.
No Man's Sky. Hatta Starfield çark edince millet kitlesek olarak bu oyuna yöneldi.
"No Mans Sky" çok gördüm YT olsun Steam Epic derken ama çok renkli atmosfer var diye hiç oynamadım oyunu açık dünya olarak bayağı geniş yelpaze olduğunu biliyorum ama gerçekten grafikler iyi mi ondan emin değilim. 🤔

"No Mans Sky" çok gördüm YT olsun Steam Epic derken ama çok renkli atmosfer var diye hiç oynamadım oyunu açık dünya olarak bayağı geniş yelpaze olduğunu biliyorum ama gerçekten grafikler iyi mi ondan emin değilim. 🤔
Ben xbox'tan çok uyguna almıştım. Arada güzel indirim görüyor. Optimizasyon sorunu yok. Grafikler güzel ama ne aradığınıza bağlı. Youtube'dan videolar fikir verir. Dakhum Gaming veya Darkhum gibi bir sayfa başlangıç rehberini izleyip başlamıştım. Arkadaşlarınızla da oynayabiliyorsunuz. Hikayesi müthiş değil ama oyunda keşif kısmı çok güzel. Trilyarlarca filan gezegen var. İlk başta kavraması biraz vakit alır ama sarar. Çok güncelleme de aldı ve hala devam ediyor.

Eve Online ama hayatını alır direkt
Diablo gibi

No Man's Sky bakın. Sararsa bir bakmışsınız 1000 saat gömmüşsünüz. Gamepass kütüphanesinde var. Satın almak isterseniz de mağazada 136 TL.

Mesajımı güncelledim ama gözden kaçmasın diye yazayım. Outer Wilds de övülüyor. Ona da bakılabilir. Epic'te ucuzdu sanırım.

No Man's Sky bakın. Sararsa bir bakmışsınız 1000 saat gömmüşsünüz. Gamepass kütüphanesinde var. Satın almak isterseniz de mağazada 136 TL.
Mesajımı güncelledim ama gözden kaçmasın diye yazayım. Outer Wilds de övülüyor. Ona da bakılabilir. Epic'te ucuzdu sanırım.
Teşekkürler hocam. No Mans Sky bakacağım eskiden pek gözüme etkileyici gelmedi fazla ilgimi çekmemişti sanırım.. Sitesinde bile azıcık izleyince hoşuma gitti.. Starfield gibi bekeleme ara sahne geçişleri yok bunların dışında tavsiye oyunlara da bakacağım tekrar teşekkür ederim.. İyi Sosyaller. 👍 👍

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,974
Üyeler
185,357
Son üye
ismail37
Geri