Omni-Man
80+ Bronze
Dahası
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Gris pek ilgimi çekmemişti celeste listemde oynamayı istiyorum ama onu sonra alacağım galibaGris, Celeste
O videoyu izlemiştim oyun hakkında baya bir şey biliyorum Fallout evreninin hikayesini de izlemiştimEnis Kirazoğlu'nun incelemesini izleyerek oyun hakkında bilgi sahibi olabilirsin. Fakat uyarayım bu oyunu oynadıktan sonra başka bir RPG oyunu oynadığında RPG oynuyormuş gibi hissetmeyebilirsin Fallout: New Vegas gelmiş geçmiş en iyi RPG oyunları listesinde rahatlıkla ilk 10'a girer diye düşünüyorum. Zorlanırsa tüm hikayeyi hiç savaşmadan, sadece konuşarak geçmen bile mümkün. Her şey senin seçimlerine bağlı.
Disco Elysium'ı hariç tutuyorum bu arada, saf RPG ve yazı tabanlı oyunlar tabii ki rol yapma anlamında çok daha üst seviye bir deneyim sunuyor.
Hitman olabilir baya güzel oyun undertale de çok güzel oyun da izliyerek bitirmiştimHitman absolution
undertale
Graveyard Keeper
Sword Art Online: Lost Song
Sword Art Online Re: Hollow Fragment
Celeste
Gris
The Binding of Isaac
bunlar geldi aklıma şimdilik
Outlast ilgimi çekti bir tek de 2-3 kere izlenmişimdir o oyunu bide korkudan oynayamam ben o oyunu imkanı yok en fazla dead space oyununu oynamıştımStrange Brigade, Outlast, L4D2, Hitman, Little Nightmares, Portal 1 ve 2, Payday : The Heist, Slender the Arrival, Bully, Zombie Army Trilogy, Train Sim World 2, Prognostic, Dirt Rally, Papers Please
Bu oyun da çok güzel ama eski biraz şuan fps oyun var zaten bende yeterinceS.T.A.L.K.E.R. Shadow of chernobyl