Kara*
80+ Silver
Yerli ve milli oyun desteklememiz gerekli (!)Erzurum 5.50₺ ye düşmüş. Almak isteyen alabilir (!)
Yerli ve milli oyun desteklememiz gerekli (!)Erzurum 5.50₺ ye düşmüş. Almak isteyen alabilir (!)
gta 5 70 tl ise onuda alayım bari yazmıssın fiyatınıHocam simdi benim hesap icin 5222 TL gosteriyor.
Hesabimdaki oyunlari aldigim fiyatlar
csgo 12 TL
rdr 2 150 TL
gta 5 70 TL
bf 1 35 TL
bf 5 50 TL
dying light 17 TL
scum 50 TL
gta 4 30 TL
witcher 3 11 TL
sence aldigin fiyattan gosterseydi 5000 TL yazar miydi orda?
Mesaj otomatik birleştirildi:
crew 3u bilmiyorum ama crew 2 icin yeter
eskiden aldigim fiyati yazdim ben. gecen rockstar oyunlarina zam geldi 500 oldu gtagta 5 70 TL ise onuda alayım bari yazmıssın fiyatını
Cs 1.6 90tl olmuş 2tl ye alıp iade etmiştimKoskoca bir devrin başlangıcı, iyi kötü çoğu oyuna orijinal bir şekilde sahip olamamıza yarayan harikulade platform bugün 20 yaşına girdi.
Bunun şerefine Valve her sene yaptıklarını anlatan bir sunum hazırlamış, sayfanın en altında da ücretsiz hareketli avatar, arkaplan vs veriyorlar. Üstüne %90'a varan oyun indirimleri var. Bir bakın derim
Nice senelere STEAM
Şahsi hesabım
ÜZDÜeskiden aldigim fiyati yazdim ben. gecen rockstar oyunlarina zam geldi 500 oldu gta
Sitenin linkini atar mısınsteamdatabase'den bakiyorum steamin kendi sitesi
Sitenin linkini atar mısın
Başka bir yer sandım bende. Buranın steamle alakası yok dostum. Kendi sitesi de değil.Steam Calculator and SteamID Finder
This page will calculate the approximate value of your Steam account by looking up your games on your Steam community profile, using the current prices for each game on the Steam store.steamdb.info
steamin dedigim steam toplululugun yaptigi site yani. guvenilir sitedirBaşka bir yer sandım bende. Buranın steamle alakası yok dostum. Kendi sitesi de değil.
yok direk steam pc uygulamasina bakin orda ayarlarda ne kadar harcandigi gozukuyorsteamdatabase'den bakiyorum steamin kendi sitesi