Rust alınır mı hocam artık geçti mi devri?Dying Light 2, God Of War, Horizon Zero Dawn
Yani oynayan oynuyor ama ben asla o parayı vermem o oyuna. Onun yerine mis gibi Cyberpunk 2077 varken.Rust alınır mı hocam artık geçti mi devri?
online olduğu için alıyorum hocamYani oynayan oynuyor ama ben asla o parayı vermem o oyuna. Onun yerine mis gibi Cyberpunk 2077 varken.
direkt god of war başka bir oyun öneren kimseyi dinlemeyinYarış oyunları sevmiyorum aksiyonlu oyunlar seviyorum mümkünnse online olsa daha iyi olur
Teşekkürler alabileceğim uygun bir site var mı?direkt god of war başka bir oyun öneren kimseyi dinlemeyin
https://etail.com.tr/god-of-war-19?tracking=geekolik Steam kodu olarak veriyorlarTeşekkürler alabileceğim uygun bir site var mı?
Online değil ama kesinlikle GoW almalısın.Yarış oyunları sevmiyorum aksiyonlu oyunlar seviyorum mümkünnse online olsa daha iyi olur
Battlefield 1 ve Dying Light 2. DL2 175 çıkıyor yazınca ama Payday 2 paketi ile 150Yarış oyunları sevmiyorum aksiyonlu oyunlar seviyorum mümkünnse online olsa daha iyi olur