GamesatışTeşekkürler alabileceğim uygun bir site var mı?
GamesatışTeşekkürler alabileceğim uygun bir site var mı?
bu oyunlar var bende hocamBattlefield 1 ve Dying Light 2. DL2 175 çıkıyor yazınca ama Payday 2 paketi ile 150
Offline oynanan hesaplardan bahsediyorsunuz değil mi?Gamesatış
GoW için dedim o siteyi.Offline oynanan hesaplardan bahsediyorsunuz değil mi?
Sitede offline hesapta satılıyor bundan bahsediyorsunuz sanırımGoW için dedim o siteyi.
Evet offline hesaplar da satılıyor sitede? Ne demek istedin anlamadım ki? Online girebileceklerin de var.Sitede offline hesapta satılıyor bundan bahsediyorsunuz sanırım
Yok ondan bahsetmiyorum key olarak değil de steamda ortak hesap satışı olarak (20 tl gibi ama o hesaba 10 kişi bağlanıyor) satılıyor GoWEvet offline hesaplar da satılıyor sitede? Ne demek istedin anlamadım ki? Online girebileceklerin de var.
Crysis Remastered Trilogybu oyunlar var bende hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Offline oynanan hesaplardan bahsediyorsunuz değil mi?
Çok eski değil mi? Ve hangi versiyon 2012 ve 2015,2018 versiyonları var.Black Mesa
Steam'deki en güncel versiyonu. Çok güzel remake ama XEN gezegeninden nefret ettim fazla uzatılmış Xen oynamayıp sadece XEN'in sonunu oynayasan pek bir şey kaybetmezsinÇok eski değil mi? Ve hangi versiyon 2012 ve 2015,2018 versiyonları var.
Konuları bile o kadar farklı ki, nasıl bu ikisini kıyasladınız onu bile anlamadım Cyperpunk kendi emsalleri arasında gayet iyi ama Rust ile alakası yok.Yani oynayan oynuyor ama ben asla o parayı vermem o oyuna. Onun yerine mis gibi Cyberpunk 2077 varken.
Hocam gamesatışta sizin aldığınız bir satıcı var mı ondan alayım şifre değiştirme muhabbetleri oluyormuşGamesatış