tunazadeeq
80+ Bronze
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu tür oyunlarla pek aram yok hocamDeponia Doomsday olabilir.
2 ye kadar oynadım hocmWitcher 1
Bu tür oyunlarla pek aram yok hocamDeponia Doomsday olabilir.
2 ye kadar oynadım hocmWitcher 1
O işi bıraktım artıkKart kasmadıysan kart kasacak oyunlar alabilirsin.
...3 lira için konu açmak tabi efendim
Erzurum,Beholder,BBQ Simulator : The SquadBeyler 3,12Tl var steamde ne alayim indirimde olan saran oyun, online olabilir fln var mi bildiginiz?
Kış indirimine ayrı bütçe ayırdım bu da İdle Masterla yaptigin kâr. Aslında 15tlde SpeedRunners aldim deli sariyo.
Neyse oneriniz varsa alayim tsklr
XIII classic var bunada bakabilirsin.O işi bıraktım artık
Mesaj otomatik birleştirildi:
...
Erzurum sevmiyorum, beholder hepsini oynadım, Simülator oyunlarını da pek sevmiyorumErzurum,Beholder,BBQ Simulator : The Squad
Resimlerden gördüğüm ve Enis Kirazoğlunum videosundan gördüğüm kadarıyla pek seveceğimi sanmıyorumXIII classic var bunada bakabilirsin.
Flatout 1 ve 2'ye baktın mı?Erzurum sevmiyorum, beholder hepsini oynadım, Simülator oyunlarını da pek sevmiyorum
Resimlerden gördüğüm ve Enis Kirazoğlunum videosundan gördüğüm kadarıyla pek seveceğimi sanmıyorum
Distraint serisi var.
ErzurumBeyler 3,12Tl var steamde ne alayim indirimde olan saran oyun, online olabilir fln var mi bildiginiz?
Kış indirimine ayrı bütçe ayırdım bu da İdle Masterla yaptigin kâr. Aslında 15tlde SpeedRunners aldim deli sariyo.
Neyse oneriniz varsa alayim tsklr
Bu oyun türleri de sıkıcı geliyorDistraint serisi var.
Erzurum sevmiyorumErzurum
Yani 3 liraya alabileceğin şeyler şuan kısıtlı ben az çok oynamıştım. Şans verilebilir.Bu oyun türleri de sıkıcı geliyor
Erzurum sevmiyorum