Ne tür seviyorsun ve Steam olması zorunlu mu? Ona göre önereyim.60tl altı oyun konusu gelir mi?
Diyeceğini sanmıyorum o parayı hak eder bence.benim için ortalama hay ben böyle grafiğe ve paraya demeyeyim yeter
Evet Steam olsun lutfen.Boyle çok ilgimi çeken bir konu yok.Simdi burda x konusunu sevmem derim, sonra bakarım çok güzel gelir.O yüzden ne varsa verNe tür seviyorsun ve Steam olması zorunlu mu? Ona göre önereyim.
peki cod black ops alınır mı?Ne tür seviyorsun ve Steam olması zorunlu mu? Ona göre önereyim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Diyeceğini sanmıyorum o parayı hak eder bence.
Aynıyım Valorant Csgo 1 asist 2 kill alıyorum max .dnormalde hiç oyun oynamayı beceremiyor maks fifa pes oynayabiliyorum alsam oynayabilir miyim acaba?
.Evet Steam olsun lutfen.Boyle çok ilgimi çeken bir konu yok.Simdi burda x konusunu sevmem derim, sonra bakarım çok güzel gelir.O yüzden ne varsa ver
Black Ops serisini oynamadım beğenen çok ama bana sorarsan COD MW serisinden ne alabilirsem onu alırım. 3. oyuna Türkçe Dublaj da yapılmıştı yama olarak. Hala duruyor mu bilmiyorum.peki cod black ops alınır mı?
Call of Duty®: Black Ops Steam'de
Tüm zamanların en büyük Birinci Şahıs Nişancı aksiyon serisi, geçen senenin rekor sahibi oyunu Call of Duty®: Modern Warfare 2'nun ardından Call of Duty®: Black Ops ile geri dönüyor.store.steampowered.com
Modern Warfare serisini alınpeki cod black ops alınır mı?
Call of Duty®: Black Ops Steam'de
Tüm zamanların en büyük Birinci Şahıs Nişancı aksiyon serisi, geçen senenin rekor sahibi oyunu Call of Duty®: Modern Warfare 2'nun ardından Call of Duty®: Black Ops ile geri dönüyor.store.steampowered.com
indirimde diye sormak istedim yoksa 50tl de fazla birazModern Warfare serisini alın
Çok teşekkürlerNioh
Shadow Tactics oyunları
Ancestors : The Humankind Odyssey
Şirinler - Vileaf Görevi
Thief in Fishing Bundlesi ya da herhangi bir Thief Bundlei
Dinkum
Cats and the Other Lives
Önerilenler dışında indirime giren çok iyi şeyler yok açıkçası. Buradan ilk üç yazdığım oyun biraz daha önerilebilir diğerlerini iyi araştırmanı tavsiye ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
.
Rica ederim.Çok teşekkürler