Neler Yeni

Steam 470 gb yer kaplıyor ? (bunun nedenini anlayamadım)

aslak35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Aslak
merhaba bir süredir 1 tb olan depolamamın çok az bir kısmının (60 gb falan) kaldığını fark ettim bu nedenle steam de yüklü olan birçok uygulamayı kaldırdım daha sonra tekrar baktığımda gerçekten yer açıldığını gördüm daha sonra programsx64 den steam klosörüne girdim burda en çok yer kaplayan steamapps klasörünü buldum common da silinen uygulamadan kalan artıkları temizledi ve ne kdar yer kapladığına baktığımda common kalsörü yaklaşık 200 küsür gb yer kaplarken steamapps klasörü 470 gb küsür yer kaplamakta olduğunu fark ettim yani:
steam -> steamapps -> common
480 GB -> 478 GB -> 237 GB
oyunların toplam ne kadar yer kapladığı aşağıdadır(biraz fazla hesapladım normalden)
bu şekilde bende bu steamapps in neden commondan 2 kat daha fazla yer kapladığını anlayamadım bunu sormak istiyorum buradaki veriler önemlimidir? silmenin yolu varmıdır? tercih edermsiniz ?
1731674624883.png

Son düzenleme:

forxeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
414
İsim
murat
yedek alıp ondan sonra steam silip geri yükleyebilirsin

aslak35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Aslak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

fenerlimühendis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
621
İsim
Ahmet Hakan
sen dalgamı geçyon bak oyunlarım toplamı 237 gb steam ise 478 gb yer kaplıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

o zaman oyunlarda silinmicekmi baştan yüklemem gerekmezmi zaten internetim 16 mbp çıldırıyorum 3 4 ayda indirirdim 230 gb ı
Oyun dosyalarının indirilen boyutlarını niye topluyorsun? Bir de genişletiliyor o dosyalar.

aslak35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Aslak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
valla ben eski oyunlar silinmemiş falan diye düşündüm öyle olsa gerek dediğiniz gibi

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
511
İsim
Mehmetcan İvrendi
merhaba bir süredir 1 tb olan depolamamın çok az bir kısmının (60 gb falan) kaldığını fark ettim bu nedenle steam de yüklü olan birçok uygulamayı kaldırdım daha sonra tekrar baktığımda gerçekten yer açıldığını gördüm daha sonra programsx64 den steam klosörüne girdim burda en çok yer kaplayan steamapps klasörünü buldum common da silinen uygulamadan kalan artıkları temizledi ve ne kdar yer kapladığına baktığımda common kalsörü yaklaşık 200 küsür gb yer kaplarken steamapps klasörü 470 gb küsür yer kaplamakta olduğunu fark ettim yani:
steam -> steamapps -> common
480 GB -> 478 GB -> 237 GB
oyunların toplam ne kadar yer kapladığı aşağıdadır(biraz fazla hesapladım normalden)
bu şekilde bende bu steamapps in neden commondan 2 kat daha fazla yer kapladığını anlayamadım bunu sormak istiyorum buradaki veriler önemlimidir? silmenin yolu varmıdır? tercih edermsiniz ?
Alıntıyı görüntüle
Hocam Steam ayarlarına girin ve indirme klosörü ve yedekleme ayarlarına bakın bence 2 sebebi olabilir

1-bir şekilde yanlışıkla oyunların bir kısmını Common değilde steamapps'a indirmiş olabilirsiniz

2-oyunların konumunu taşıdıysanız eski oyunlar kalmış olabilir diğer klasörde

(Klasör'ü açıp SS atsanız ve içindekileri görsek daha iyi cevap verebiliriz)

Steam'in ayarlarda kendi yüklü oyunlar bölümünden Tüm oyunlar ve GB falan gözüküyor o kısmıda paylaşırmısınız

aslak35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Aslak
Hocam Steam ayarlarına girin ve indirme klosörü ve yedekleme ayarlarına bakın bence 2 sebebi olabilir

1-bir şekilde yanlışıkla oyunların bir kısmını Common değilde steamapps'a indirmiş olabilirsiniz

2-oyunların konumunu taşıdıysanız eski oyunlar kalmış olabilir diğer klasörde

(Klasör'ü açıp SS atsanız ve içindekileri görsek daha iyi cevap verebiliriz)

Steam'in ayarlarda kendi yüklü oyunlar bölümünden Tüm oyunlar ve GB falan gözüküyor o kısmıda paylaşırmısınız
1731675735668.png

aslak35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Aslak
Sorun çözüldü yazmışsınız Sorun neymiş hocam??

Hocam Güncellemeler nasıl o kadar fazla ne yaptınız böyle😂 ya Call of duty baya gübceleme geliyor 30gb falanda o bile bu kadar yer kaplamaz😂
bilmiyorumki bende anlamadım bu durumu 😂 ayrıca hala güncelleme yapıyorum cs 2 nin güncellemesi var bide war thunder ın var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,204
Üyeler
161,252
Son üye
amelik22
Top Bottom