aslak35
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 5
- İsim
- Aslak
merhaba bir süredir 1 tb olan depolamamın çok az bir kısmının (60 gb falan) kaldığını fark ettim bu nedenle steam de yüklü olan birçok uygulamayı kaldırdım daha sonra tekrar baktığımda gerçekten yer açıldığını gördüm daha sonra programsx64 den steam klosörüne girdim burda en çok yer kaplayan steamapps klasörünü buldum common da silinen uygulamadan kalan artıkları temizledi ve ne kdar yer kapladığına baktığımda common kalsörü yaklaşık 200 küsür gb yer kaplarken steamapps klasörü 470 gb küsür yer kaplamakta olduğunu fark ettim yani:
steam -> steamapps -> common
480 GB -> 478 GB -> 237 GB
oyunların toplam ne kadar yer kapladığı aşağıdadır(biraz fazla hesapladım normalden)
bu şekilde bende bu steamapps in neden commondan 2 kat daha fazla yer kapladığını anlayamadım bunu sormak istiyorum buradaki veriler önemlimidir? silmenin yolu varmıdır? tercih edermsiniz ?
steam -> steamapps -> common
480 GB -> 478 GB -> 237 GB
oyunların toplam ne kadar yer kapladığı aşağıdadır(biraz fazla hesapladım normalden)
bu şekilde bende bu steamapps in neden commondan 2 kat daha fazla yer kapladığını anlayamadım bunu sormak istiyorum buradaki veriler önemlimidir? silmenin yolu varmıdır? tercih edermsiniz ?
Son düzenleme: