Ne alınabilir? forza horizon 4 düşündüm ama oyunun anladığım kadarı ile pek bir amacı yok onlinede olmuyor galiba sadece arkadaşlarla yarışabiliyorsunuz. Bende GTA5 gibi playlistler falan var sandım 10 15 kişi yarışıyoruz sandım.
1-Forza Horizion 4 Online Oynayabilirsiniz kimi oyun modları sadece online çalışıyor.Ne alınabilir? forza horizon 4 düşündüm ama oyunun anladığım kadarı ile pek bir amacı yok onlinede olmuyor galiba sadece arkadaşlarla yarışabiliyorsunuz. Bende GTA5 gibi playlistler falan var sandım 10 15 kişi yarışıyoruz sandım.
Sen Forza'yı çok yanlış anlamışsın. Nerden duydun bunları bilmiyorum ama alakası yok dediğinle.Ne alınabilir? forza horizon 4 düşündüm ama oyunun anladığım kadarı ile pek bir amacı yok onlinede olmuyor galiba sadece arkadaşlarla yarışabiliyorsunuz. Bende GTA5 gibi playlistler falan var sandım 10 15 kişi yarışıyoruz sandım.
forza 4 aldık ucuzladı diye oyun hiç sarmıyor bayıyor biyerden sonra dying light zombi oyunu var 4 kişilik oynuyabiliyorsunuz indirime girince düşünmeden almanı öneririm 20 TL'ye düşüyordu yanlış hatırlamıyorsamNe alınabilir? forza horizon 4 düşündüm ama oyunun anladığım kadarı ile pek bir amacı yok onlinede olmuyor galiba sadece arkadaşlarla yarışabiliyorsunuz. Bende GTA5 gibi playlistler falan var sandım 10 15 kişi yarışıyoruz sandım.
50 tl ye VİP var onu alacağım.Fh4 alınabilir bir oyun lakin mümkünse en üst paketini almalısın 67.50tl ama fazladan vereceğin 21.50 ciddi arabalar haritalar gelişmeler ekliyor.